Arama sonuçları: *

1. ZorTİnaYtİ

Ne kadar sürede kilo veririm

kanki 2 3 ayda verirsin tabii ki ama pek sağlıklı denemez kas yıkımı vs. fazla olabilir biraz dikkatli olmaz lazm haftada 500gr 600 gr fln versen bence gayet okey ayda 2kilo yapar aya vurduğumuzda 7.5 ay falan yapar günlük protein ihtiyacını karşılamayı vs. unutma
  2. ZorTİnaYtİ

vitamin hapları yerine detox almak dahamı mantıklı

hangisi daha mantıklı
  3. ZorTİnaYtİ

Öneri - Kel Olmak İyi Midir? Ne Zaman Kafayı Dazlak Haline Getirmek Gerekir?

aga ben ekstra olarak kepçe kulağım iyice orangutan oluyom kısa saçla
  4. ZorTİnaYtİ

Perma Yaptırmak Zararlı Mı ❓

kanka kesin deil ama benim peder uaptırmış sonra saçların ortası tarla gibi işte simdi annem perma yaptırdıktan sonra oldu diy0
  5. ZorTİnaYtİ

Nasıl kilo alacağım?

akşam atarım unutmazsam evde deilmde çokta kaslı beklemin olm beni 69 kg zarganayım da 1 2 karın kası var işte fln fln arada bi kollar pumplanıo damarlanıo
  6. ZorTİnaYtİ

Nasıl kilo alacağım?

4yildir oyniom knk 1656945907 Kanka 6 7 yıllık spor karierim var hala kaslar gitmedi 1656945919 18 1656945949 Eyw hocam 1656946069 Kanka bi ara manyağı oldum iste hem spor yapiom hem kalori takibi ama yaltigim sporun düşürdüğü kaloriyi girmiyodum ozaman smdiki halime gore daha az yiyodm ama...
  7. ZorTİnaYtİ

Nasıl kilo alacağım?

Denicem bro 😂 1656933385 Hızlı yiyom zaten teşekkür ederim genede 1656933408 Deniyk bro 1656933426 Spor yaparken kalori yakiyorsun o yüzden dedm 1656933465 Denicem beo bunuda teşekkürler
  8. ZorTİnaYtİ

Nasıl kilo alacağım?

Arkadaşlar biliyorum diyeceksiniz ki yeterince yemiyosunuz ama daha ne akdar yiyim kilo almak icin sporada gitmiom gene almiom .d birazda günlük yedigim yemek öğünleri den bahsediyim sabah kahvalti yapıyorum simit,poaca en az adetten 2 tane öğle yemeği 2ortaboy pizza veya 3tane tantuni olio...
  9. ZorTİnaYtİ

Yaşıma ve boyuma göre en fazla kaç kilo olmam lazım

katılıyorum
Geri