Arama sonuçları: *

1. A

Kuru Fasulye vs Mantı

kuru + pilav + kuru sogan + salatalık turşusu mahşerin 4 atlısı gibi biladerrr öbürü hamur işi 1 tabak yersin şişirir seni
  2. A

Sağlık Bakanı Koca, mecliste vatandaştan helallik istedi.

iyi anasını satim o kadar insan ölsün hiç bişey yapmayın zora gelince milletten helallik isteyin
  3. A

Uyuz hastalıgına ne iyi gelir

aç karnına eger 85 kilo altıysa 4 tane atacan 85 kilo üstüyse 6 tane atacan bide 10 gün sonra 2.ci dozu atıyon 3.cü doz 6 ay sonra eger devam ederse bende 1.ci ilaçtan sonra %90 kesildigi için 2 .ci defa içmedim
  4. A

geçmiş olsun ilaçın bi dozunu aldım aç karna 4 adet bide wilkenson pomak kremi sürdüm 3 gün full kaşıntılarım %90 azaldı diyebilirim anlık ufak ufak tatlı kaşıntılar oluyor ama çogunluk geçti duş alırken eczaneden aldıgım kükürt sabunu bıttım sabunu ve kafa kaşıntısına iyi gelen bi...
  5. A

Neden Kilo Veremiyorum?

yani istanbulda yaşıyorsan bi diyetisyen var onu tavsiye ederim dediklerine harfiyen uyarsan ciddi kilolar verdiriyor instagramı pınar çoban çinko
  6. A

Neden Kilo Veremiyorum?

kaçç kilosun
  7. A

!ACİL! BİSİKLETTEN TAKLA ATTIM YARDIM

bu yeni nesil biraz sıkıntılı heralde :D ayagın morarmış bilegin agrıyor hastane gitmek için kafanın kopmasına gerek yok buraya yazcagına yürü hastaneye ciddi bi sorun olabilir
  8. A

Bileğim çatladı ailem hastahaneye götürmüyor.

adres verde abini bi güzel dövelim o nasıl aile hadi anneni anlıyorum kadın 3 erkegin yükünü cekiyor evde çamaşır bulaşıktı derken yorulmustur o karaktersiz abin oyun oynuyorum diye insan kardeşini hastaneye götürmezmi
  9. A

wilkensonn cumartesiden salıya kadar aralksız kullandım ama yanlış kullanmısım hergün 24 saat sonra duş alıp tekrar sürüldüm ama ona ragmen genede bugün itibariyle kaşıntım yüksek oranda kesildi en azından oramı buramı kaşımıyorum bu sefer hem hapı içip hemde wilkensoon u cumadan...
  10. A

sarı renklimi kokusuz bi tane öyle özel karışım yaptırmıştım bi kere daha olmustu 1 yıl önce onu sürünce geçmişti 1697717745 insandan bulaştı zatende ben kedisi var diye ondan şüphelenmiştim temas ettigim kişi de ben kaşınmadan önce kaşınıyormuş sonradan söyledi **********
  11. A

yani biraz araştırma yaptımda herkes bu ilacı öneriyor 1 seferlik denicem olmadı ve kremi sürecem tekrardan 3 günlük duş almadan 1697717244 doktora gittim zaten verdigi kremler bi işe yaramıyo bende eczaneden aldım bu kremi biraz fayda gördü ama geçecegi kesin degil ilaç dan 4 tane...
  12. A

nedir hocam krem peki bende wilkensoon diye bi krem aldım haftasonu sürdüm 3 gün boyunca kaşıntılarım suan %90 kesildi ama bu haftasonu hem kesin çözüm olan ziver hapını hemde o kremi gene 3 gün duş almadan kullanacam olmadı senin kremden süreyim 3 gün boyunca
  13. A

ONLARDA YOK SANIRSAM BENDEDE GEÇTİ wilkensoon pomak kremi sürüyordum igrenç bi kokulu 3 gündür sürüyordum aşırı kaşınıyordum ama bugün itibariyle nerdeyse hiç kaşıntım kalmadı acaba bu eczanenin verdigi ziver haplarını da içsemmi tam bitsin garanti olsun diye o haplarda uyuz...
  14. A

kokulu krem wilkensoon onu kullacam bi kere sürdüm biraz etki etti kaşıntı azaldı ama tam olarak cumadan baslıcam pazartesi kadar 3 gün duş almadan sürecem yani bi kaç eczacı arkadaşada sordum ilaç olarakda en iyisi ziver dedi 800 tl bayılıp aldım inşallah etki eder ilk 10 gün 1...
  15. A

gözükdümde wilkensoon pomak verdı acayip kokulu bişey bide eczacı arkadaşım vardı ziwer diye bi hap varmış uyuzları öldüren kesin çözüm diyo 1 kerelige mahsus 4 tane hapı peşpeşe 10 gün sonra 2.ci 4 tane hapı içecek sekilde kullanırsan geçer dedi bakalım bide o wilkenson pomak kullanacam...
  16. A

Kedisi olan birisinden uyuz kaptım sanırım son 3 4 gündür aşırı kaşınıyor tüm vücudum inanılmaz şekilde uyuz için önerebileceginiz ilaç krem ne varsa söylermisiniz
  17. A

yanımda torpil patladı ve kulağım çınladı

bişey olmaz ben 2 haftada bir 50 bin galatasaraylının arasında kulagım çınlıyor tribünde bişey olmuyor :D
  18. A

Nasıl Kilo Alabilirim?

gece yatarken yede yat :D
  19. A

20 lik diş çekimi nasıl olur

kardo kurkutmak gibi olmasında benim 20 lik diş den cektigim acıyı ömrüm boyunca bişeyden cekmedim damaga baskılıysa dişin ameliyatlık olursun benim gibi damagı yarıcak dişi alacak biraz acıtacak benim gözümden yaş gelmişti yani uyuştugu halde hissediyordum sonra damagı dikecek...
  20. A

Bursa/İnegöl'de Sağlık Konusunda Türk Vatandaşlarına 2. Sınıf Muamelesi

insan bile denmicek yaratıklara en iyi kalite sunuyoruz şaka gibi ülke olduk
Top Bottom