Arama sonuçları: *

• Users: baran'
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. baran'

Bacağımdaki ve ayağımdaki leke ve izler normalmi

Sigara kullanıyormusun
  2. baran'

Bağırsak sorunum için yardım

Dostum eskiden çalıştığım bir oteldeki f&b müdürümde sporcuydu ve bağırsak sorunları vardı glutamine kullanıyordu ve işe yaradığını söylemişti. Eğer glutamine kullancaksan doktorundan bilgi almanı öneririm bazı kişiler için riskli olabilir.
  3. baran'

Evde spor yaparak gelişilirmi?

Egzersiz türüne ve yoğunluğuna bağlı sana önerim ilk 3 hafta ağır çalışma set aralarında max 1dk ara ver antrenman sırasında fazla su içme tıkanırsın antrenmandan 30-45dk önce yemek ye daha iyi verim almak antrenmana 15dk kala sade soda içine bir çimdik tuz at ve iç
  4. baran'

Tek başına gitmeni önermem sıkılabilirsin sıkılırsan hızlı bırakırsın ama belki spor salonunda yaşıtın insanlarla tanışıp sosyalleşebilirsin buda bi ihtimal
  5. baran'

Eğer ciddi bir gelişme görmek istiyorsan spor salonu şart ama çok fazla evde spor yapıp gelişen kişi tanıdım. Sana önerim üşengeçliğini bir köşeye bırak haftalık plan yap kendine şu saatte okulda olcam bu saatte spor yapçam gibi günde 1 saat spor salonuna gitsen oldukça yeterli olur uygun...
  6. baran'

Arkadaşlar merhaba kafamı demir tele vurdum

En doğrusu doktora görünmek. Kafanda şişlik kızarıklık ağrı veya normal hissettirmeyen herhangi bir şey varmı.
  7. baran'

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Boy uzama olayı babaya göre değildir bütün genlere göredir senin tek genin baban değil.
  8. baran'

Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Dopamin detoksu.
  9. baran'

Ne kadar sürede kilo veririm

Diyetine sadık kalarak kilo verceksen 2 ayda 15 kilo verirsin ama deri çatlağı olur bu yüzden fitness ile beraber yavaş yavaş kilo vermeni öneririm. vücudunu geliştirmek için ise en az 1 yıl lazım
  10. baran'

Kilo vermem lazım yardım edebilcek varmı

Herkesin vücut tipine göre bu durum değişir bu yüzden diyestisyene görünmen lazım
  11. baran'

BİLMEDEN HASTA OLABİLİRSİNİZ!!!

Önerisi olan yokmu ya :)
  12. baran'

BİLMEDEN HASTA OLABİLİRSİNİZ!!!

Arkadaşlar merhaba size yorgunluğunuzun sebebini ve küçük bi hikayemi anlatmaya geldim. Öncelikle gilbertten bahsetmek istiyorum. Gilbert NEDİR?: karaciğerin temel görevlerinden olan, vücutta ortaya çıkan bazı maddelerin işlenerek uzaklaştırılması mekanizmasındaki bozukluklar nedeniyle...
  13. baran'

Eğildiğim zaman omurgam belli oluyor. İlerde sorun yapar mı?

Zayıflıktandır.
  14. baran'

Ayaklar büyümeyi bırakırsa boy uzamaya devam eder mi?

Basketbol-voleybol-barfiks böyle şeyleri yaparsan hem boyun uzar hem kilo verirsin denedi onaylandı 😁
  15. baran'

Uygun kilonu bulmak için googledan boy-kilo endeksi yada vücut-kitle endeksi yazarak uygun kilonu bulursun
  16. baran'

Dostum her zaman yaşına göre uygun kiloda olmaya çalış ne çok kilolu bu yağ tulumu nede çok zayıf bir kemik adam olma
  17. baran'

Benimde aynı baba tarafı uzun anne tarafı kısa boyun büyğk ihtimalle 1.75-80 civarı olabilir bol bol barfiks çek basketbol-voleybol oyna 1661106563 Boyunun uzamasına yardımcı olur
  18. baran'

Anne ve babanın boyu kaç
  19. baran'

Yemekten sonra aşırı tatlı ihtiyacı.

İzmir içi olan varsa şekerinizi ben ölçerim
  20. baran'

Aşırı şekilde heycanlanıyorum

Heycanlanma
Top Bottom