Genetiğin önemli aslında ayağının büyüyüp büyümemesinden boyunun uzayıp uzamayacağını anlayamazsın.15 yaşındayım. Nerdeyse 2 senedir ayaklarım 44 numara. Boyum en son uzuyordu ve 173 falandı fakat uzamayı bırakacak diye çok korkuyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
Anne ve babanın boyu kaç15 yaşındayım. Nerdeyse 2 senedir ayaklarım 44 numara. Boyum en son uzuyordu ve 173 falandı fakat uzamayı bırakacak diye çok korkuyorum. Böyle bir şey olabilir mi?
Yani ayak büyümese de boy uzar diyorsun.Genetiğin önemli aslında ayağının büyüyüp büyümemesinden boyunun uzayıp uzamayacağını anlayamazsın.
Annem 155 falan babam ise 185. Baba tarafım çok uzunda anne tarafım kısa.Anne ve babanın boyu kaç
Benimde aynı baba tarafı uzun anne tarafı kısa boyun büyğk ihtimalle 1.75-80 civarı olabilir bol bol barfiks çek basketbol-voleybol oynaYani ayak büyümese de boy uzar diyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Annem 155 falan babam ise 185. Baba tarafım çok uzunda anne tarafım kısa.
Ayak büyümesede boyun uzar merak etme ben 9.sınıfta ayağım 42 numaraydı o zaman boyum 1.65 di şuan 18 yaşındayım ayağımın numarası 43 boyum 1.83Yani ayak büyümese de boy uzar diyorsun.
Annem 155 falan babam ise 185. Baba tarafım çok uzunda anne tarafım kısa.
Kilo boyu etikiler mi peki?Benimde aynı baba tarafı uzun anne tarafı kısa boyun büyğk ihtimalle 1.75-80 civarı olabilir bol bol barfiks çek basketbol-voleybol oyna
Boyunun uzamasına yardımcı olur
Anladım sağolun.Ayak büyümesede boyun uzar merak etme ben 9.sınıfta ayağım 42 numaraydı o zaman boyum 1.65 di şuan 18 yaşındayım ayağımın numarası 43 boyum 1.83
Ne alaka???Fotosunu atmadan bir şey demem mümkün değil. Sen yolla ben ona göre sana teşhisi koyarım knk
Dostum her zaman yaşına göre uygun kiloda olmaya çalış ne çok kilolu bu yağ tulumu nede çok zayıf bir kemik adam olmaKilo boyu etikiler mi peki?
Ya çok zayıftım, sonra normal kiloya geldim, ergenlik yüzünden şu an kiloluyum. Hiç de kilo vermedim bu zamana kadar ondan zorlanıyorum diyette. Dayanamıyorum.Dostum her zaman yaşına göre uygun kiloda olmaya çalış ne çok kilolu bu yağ tulumu nede çok zayıf bir kemik adam olma
Uygun kilonu bulmak için googledan boy-kilo endeksi yada vücut-kitle endeksi yazarak uygun kilonu bulursunKilo boyu etikiler mi peki?