Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Eris varyantı yayılıyor!

Yemez bu millet bidaha dicemde :kekw:
  2. bosbelesbiri

Kırık düzelmiyor yardım edın

bence farklı doktora görünsen bi nevi iyi olabilir
  3. bosbelesbiri

Hastane ve Doktor Önerisi

Yaklaşık 3 yıldır falan vücutta kendi kendine şişlikler oluyor ve 3 sürekli doktora gidiyorum ancak bir şey bulunmuyor vücutta neredeyse tüm testlere bakıldı.Hala da bakılmaya devam ediyor ancak sonuç nafile hayliylede ilaç vs yazılmıyor hastalığın ne olduğu bilinmediği için.Isparta'da yaşıyorum...
  4. bosbelesbiri

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

veee benceee bırak abii hem yakalanma korkusu olmaz bida rahatlarsın hemde sağlığına zarar vermemiş olursun
  5. bosbelesbiri

Sigara kullanıyorum ailem bilmiyor

doktora söylemende fayda var
  6. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

teşekkürler
  7. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

şöyle oluyor aslında oynarken sürekli arkamdan biri gelmis gibi biri elliyor gibi hissediyorum hemen dönüyorum arkamı her 5-10 dkya bi oluyor bu.Veya en ufak gözümün çarptığı bisey hareketlenem oluyormus gibi hissedip korkuyorum 1676417651 bu kadar korku fazla ya hiç oynayamıom ama 1676417662...
  8. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

bu aklıma gelmemisti denerim :D
  9. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

the walking'i 6-7 bölüm izledim biraz gerile gerile. ama iyiydi
  10. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

denerim teşekkürler days gone'ı kolay da oynasam bi sorun olur mu?
  11. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

ah yapabilsem
  12. bosbelesbiri

zombilerden vs korkmak.

Ya agalar zombi oyunları vs oynayamıyorum korkuyorum geriliyorum.Yaş 17.Days gone yükledim şimdi girdim zombileri gördüm alt f4 attım.Film olsun oyun olsun korkuyorum nasıl yenebilirim bu korkuyu.Outlast almıştım 10-15 dk durabildim sildim sonrasında iade ettim.
  13. bosbelesbiri

Deprem bölgesine gıda olarak ne gönderilir?

yarısını öyle yaapyım bütçemin ozaman teşekkürler 1676013546 teşekkür ederim :) 1676013618 40 tanesi 135 tl normalde 80 tanesi 135 tl ye gelyior çok sağolun
  14. bosbelesbiri

biliyorum ancak şuan dibimde yardım toplanma yeri var marketten daha çok çeşit alıp gönderebilirim.Tırlar kalkıyor hergün 1676011862 İlk günden beri amacım bebekelrin karnı doyması oldu neden bilmiyorum ama
  15. bosbelesbiri

ekmek falan değil paketli gıdalar bebek mamaları süt su tarzı ürünler düşündüm tek düşüncem sütler yolda bozulurmu?
  16. bosbelesbiri

Arkadaşlar gıda göndericem bebek maması,süt vs. aparatif yiyecekler. Yardım noktasına bırakıcam da acaba sütler falan bozulur mu?Veya direk para atmak mı mantıklı.Benim düşüncem gıda yönünden hemen ulaşım sağlayabilirler.
  17. bosbelesbiri

Dualarınızı bekliyorum

Şükür ozaman,geçmiş olsun tekrardan♥
  18. bosbelesbiri

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Şuan nasıl hocam durumlar?
  19. bosbelesbiri

Doktor yazısını çeviri yapabilecek var mı ? :D

bi hocam anlatmıştı başlarındaki 2-3 harfibiliyolarmıs ona göre her ilacın bi kodlaması mı ne varmıs galiba.
  20. bosbelesbiri

Hem sıcak hem soguk hissediyorum

Biz Profesör doktor falan değiliz nerden bilelim🙂
Top Bottom