Neler Yeni

zombilerden vs korkmak.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,732
İsim
misfit
Yanda bir video falan açarsan gerilmezsin.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,585
İsim
ali
Yok neden olsun oynayın, ama daha önce Days Gone oynamadım o yüzden ortamı bilmiyorum.
Arkada hareketli bi şarkı ( son ses paraları katla deha cc özabm ) gir oyuna sesleri kapat arkada bas atarken zombi kes
Aga tek çare acican en korkunç zombi oyununu alt f4 u bi sekilde kilitle minimum 1-2 saat oyna
şöyle oluyor aslında oynarken sürekli arkamdan biri gelmis gibi biri elliyor gibi hissediyorum hemen dönüyorum arkamı her 5-10 dkya bi oluyor bu.Veya en ufak gözümün çarptığı bisey hareketlenem oluyormus gibi hissedip korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korku oyunlarını kork diye yapıyorlar dostum normal değilmi. Aç videolarını izle biraz önce sonra gir.
bu kadar korku fazla ya hiç oynayamıom ama

Yanda bir video falan açarsan gerilmezsin.
denerim teşekkürler

Kanka ilk Sezon sarmaz sezon 7-8 e kadar izle sal sonrası sevmezsen maksat alışmak hızlı hızlı geç boş sahneleri ama diziyi tadında izlemek istersen ayrı
izleyeyim bari ilerki sezonları da teşekkürler.Kitabını okumuştm filmi korkunç gelince hsfaıohsfıoasf

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dying light da zombi ölene kadar 1 zombi filmi bitirilir
En başta öyle ama sonrasında ekipman upgrade'leri yapılınca tek atıyor kafaya.

şöyle oluyor aslında oynarken sürekli arkamdan biri gelmis gibi biri elliyor gibi hissediyorum hemen dönüyorum arkamı her 5-10 dkya bi oluyor bu.Veya en ufak gözümün çarptığı bisey hareketlenem oluyormus gibi hissedip korkuyorum

bu kadar korku fazla ya hiç oynayamıom ama

denerim teşekkürler

izleyeyim bari ilerki sezonları da teşekkürler.Kitabını okumuştm filmi korkunç gelince hsfaıohsfıoasf
Bu konuda @Gri Caner bilgilidir korku oyunu hakkında tecrübelerini aktarabilir.

Top Bottom