Yok neden olsun oynayın, ama daha önce Days Gone oynamadım o yüzden ortamı bilmiyorum.
Arkada hareketli bi şarkı ( son ses paraları katla deha cc özabm ) gir oyuna sesleri kapat arkada bas atarken zombi kes
şöyle oluyor aslında oynarken sürekli arkamdan biri gelmis gibi biri elliyor gibi hissediyorum hemen dönüyorum arkamı her 5-10 dkya bi oluyor bu.Veya en ufak gözümün çarptığı bisey hareketlenem oluyormus gibi hissedip korkuyorumAga tek çare acican en korkunç zombi oyununu alt f4 u bi sekilde kilitle minimum 1-2 saat oyna
bu kadar korku fazla ya hiç oynayamıom amaKorku oyunlarını kork diye yapıyorlar dostum normal değilmi. Aç videolarını izle biraz önce sonra gir.
denerim teşekkürlerYanda bir video falan açarsan gerilmezsin.
izleyeyim bari ilerki sezonları da teşekkürler.Kitabını okumuştm filmi korkunç gelince hsfaıohsfıoasfKanka ilk Sezon sarmaz sezon 7-8 e kadar izle sal sonrası sevmezsen maksat alışmak hızlı hızlı geç boş sahneleri ama diziyi tadında izlemek istersen ayrı
En başta öyle ama sonrasında ekipman upgrade'leri yapılınca tek atıyor kafaya.Dying light da zombi ölene kadar 1 zombi filmi bitirilir
Bu konuda @Gri Caner bilgilidir korku oyunu hakkında tecrübelerini aktarabilir.şöyle oluyor aslında oynarken sürekli arkamdan biri gelmis gibi biri elliyor gibi hissediyorum hemen dönüyorum arkamı her 5-10 dkya bi oluyor bu.Veya en ufak gözümün çarptığı bisey hareketlenem oluyormus gibi hissedip korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu kadar korku fazla ya hiç oynayamıom ama
denerim teşekkürler
izleyeyim bari ilerki sezonları da teşekkürler.Kitabını okumuştm filmi korkunç gelince hsfaıohsfıoasf
teşekkürlerEn başta öyle ama sonrasında ekipman upgrade'leri yapılınca tek atıyor kafaya.
Bu konuda @Gri Caner bilgilidir korku oyunu hakkında tecrübelerini aktarabilir.