Arama sonuçları: *

1. B

Erken Yaşta Saç Dökülmesi Nasıl Engellenir ?

stres baya var hocam ya dediğiniz gibi
  2. B

beyler ben bi 0+ustura atıyım 3 ay bereyle gezeriz en kötü biraz toparlanır belki sizce o nasıl olur şampuanı da değiştirek belki ondandır dicem direk bırakır bırakmaz ilk yıkamada dökülme başladı diye hatırlıyorum
  3. B

Yaş 15 saçlarım gür ve sık fakat son 1 aydır saçım aşırı dökülmeye başladı. Saçım burnumun ucuna geliyor. demir eksikliği ve b12 eksikliği var ve 1 ay önce şampuanımı '' clear dökülmeye karşı ''şampuandan pantene temel bakıma geçtim clear 40 tl olunca sizce bununla bir alakası olabilir mi...
  4. B

Biontech 2. dozdan sonra rahatsızlıklarım normal mi ?

dün saat 5 civarı 2. doz biontech vurundum (ilk dozumda biontech) şuan : -aşırı halsizlik -hafif baş ağrısı -sol elimin işaret parmağımda uyuşma var. Sağ elimde başparmağımda da uyuşma vardı fakat geçti işaret parmağımdaki devam ediyor ben biraz şekerden (diyabet) şüpheleniyorum kan...
  5. B

Vücut Ağrılarım Normal Mi ?

devam etmem yararımadır sanırım dediğinize göre
  6. B

Vücut Ağrılarım Normal Mi ?

Dün okulda eğlencesine yaklaşık 30 tane squad yaptım ama bugün bildiğin yürüyemiyorum her adımımda ağrıdan acı çekiyorum bu şınav çekmeye çalıştığım zaman veyahut mekik vs. yaşadığım bir durum pek haraketli bir hayat yaşamıyorum misal şuan ağrım var bugün spora devam etsem vücut alışır ve bu...
Top Bottom