Neler Yeni

Vücut Ağrılarım Normal Mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
Dün okulda eğlencesine yaklaşık 30 tane squad yaptım ama bugün bildiğin yürüyemiyorum her adımımda ağrıdan acı çekiyorum bu şınav çekmeye çalıştığım zaman veyahut mekik vs. yaşadığım bir durum pek haraketli bir hayat yaşamıyorum misal şuan ağrım var bugün spora devam etsem vücut alışır ve bu ağrıları hissetmemeye mi başladırm mantığı nedir

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
uzun süre hareketsiz kaldığın için hamlanmışsındır bir kaç güne geçer merak etme

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Uzun süredir kaslarını kasmadığın ve birden ısınmadan çok kastığın için ağrılar olur, normaldir. Geçer 2-3 güne kalmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
sadobrondo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
devam etmem yararımadır sanırım dediğinize göre
Tabi ki.
Spor her zaman yararlıdır dostum.
Fitness'a uzun sure gitmeyip, birden gidince bende de o ağrılar çok oldu. Devam ettim hiç bir sıkıntı da olmadı.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Isınmadan yaptığınız için normaldir, bir anda spora başlayınca 3-4 gün acısını çekiyorsunuz. Bu ağrılar olduğu süreçlerde çok zorlanmayın ısınarak spora başlayın ve bir anda ağır sporlara başlamayın.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Dün okulda eğlencesine yaklaşık 30 tane squad yaptım ama bugün bildiğin yürüyemiyorum her adımımda ağrıdan acı çekiyorum bu şınav çekmeye çalıştığım zaman veyahut mekik vs. yaşadığım bir durum pek haraketli bir hayat yaşamıyorum misal şuan ağrım var bugün spora devam etsem vücut alışır ve bu ağrıları hissetmemeye mi başladırm mantığı nedir
O hiçbir şey yerinde olmak isterdim.
16 Yaşındayım eğilemiyorum 2 bacağımda menüsküs var büyük ihtimalle boşa dönüyor ayağım düz taban 5 dk den fazla ayakta duramıyorum sırtım hergün ağrıyor agresif oluyorum.
duruş bozukluğuda var, Boynumda kamburluk.
Sanki 70 yaşındayım babaannem benden daha dinç ben yoluma yürüyemiyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

:,,)

GöksuA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Göksu Acar
2-3 güne geçmesi lazım ama hâla devam ediyorsa git test ol

Top Bottom