Arama sonuçları: *

1. B

Spermden kan gelmesi

anlamadım hocam
  2. B

Spermden kan gelmesi

Güncelleme: Ultrasona baktılar bir sıkıntı yok imiş. Doktor enfeksiyon dedi, antibiyotik verdi. Şu anda da renkte zaten bir sıkıntı yok. Hala sperm testi vermedim. Onu da verip bilgilendirrim
  3. B

Spermden kan gelmesi

Yeni güncelleme: Bugün gittim, sperm testi istedi fakat 3 gün boyunca boşalmamış olmam lazımmış, ben de gitmeden bir gün evvel patlattığım için şu an 3 gün delay'e düştük otomatik. Yalnızca ultrason çektirdim işte. Her şey 3 güne belli olur, güncellerim (y)
  4. B

Spermden kan gelmesi

Valla bizim kaputu komple sökmesinler de
  5. B

Spermden kan gelmesi

Merhabalar, bir ara güncellemesi yapıyorum gidişatı merak edenler için. - Yarın doktor randevum var, 2 saatlik yol gideceğim; yakın hastanelere imkansız randevu çıkmıyor. - Sizin tavsiyeleriniz "çavuşu dinlendir","çavuşu çarşı iznine çıkar", "patlatmaya biraz ara ver", "cacığı kes" gibi olsa da...
  6. B

Spermden kan gelmesi

Sağ olun hocam bu söz hayatımı değiştirdi çavuşa mühür vuruyorum bu vakitten sonra 1711409505 Deneyimlerimi aktaracağım hocam teşekkürler
  7. B

Spermden kan gelmesi

Yarın son kez çavuşla yüzleşecem olmazsa ertesi gün doktorke
  8. B

Spermden kan gelmesi

İdrardan gelmiyor hocam, yalnızca meniden geliyor.
  9. B

Spermden kan gelmesi

Hocam aynı sorunu yaşayan varsa fikir alıp öyle gideceğiz, hazır eldekinden de olmayalım
  10. B

Spermden kan gelmesi

Merhabalar, dün 2 defaya mahsus mast. yapmıştım. Ağrı dışında başka bir sorun yoktu, idrarımda da vs. Bugün bu akşam yaptığımda saydam kanla karışık sperm olduğunu gördüm. İdrarımda hala bir sıkıntı veya sorun yok. Ağrı da kalmadı... Bu nedendir? En yakın üroloji randevusu 9 gün gösteriyor...
Top Bottom