Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Çok kısa kaldım yasim gecmeden nasıl uzayacagim

Dostum yaşın daha 15. Ben 17 yaşımda tüm ailemi boy olarak geçmiştim. Kısa olduğunu düşünmen için bence biraz erken.
  2. cagdascelebi

Halüsilasyon gördüm!

Kardeşim sana Cühenna Kabilesi gelmiş. Edit: Dostum olur öyle şeyler gözün kararmıştır o şekilde görmüşsündür ya da bi gölge falan olmuştur anlık :) bunları düşünüp durma daha kötü olur. Eğer bu şekilde görmelerin devam ederse o zaman önce ailene danış sonra ailenle beraber doktora git...
  3. cagdascelebi

Kedim kayboldu ve bir kaç gün sonra ameliyatlı olarak geri geldi.

Evin dışında sokakta kendi insiyatifin ile beslediğin bir kedi. Belediye alıp kısırlaştırmış olabilir ki bu ne kadar kötü görünse de sağlıklı bir şey.
  4. cagdascelebi

Tansi̇yon Aleti̇ Öneri̇si̇

Omron marka ürünler cidden çok kaliteli oluyor.
  5. cagdascelebi

lens almak için doktora söyleyebilceğimiz bahaneler

Daha önce lens kullandım. Hijyenik kullanmama rağmen bir gün gözüm kızardı ve artık gözümü açamayacağım kadar kötüleşti. Antibiyotik kremlerle vs 1 haftada anca düzeldi. Farklı bir arkadaşımın gözü ameliyatlık duruma geldi. Ammeliyattan sonra görme kaybı bile yaşamaya başladı. Lens kullanıp...
  6. cagdascelebi

Dereceli gözlükler kaç TL aralığında?

Merhaba, Yaklaşık 1 2 ay önce aldım. Mavi filtreli gözlük camı + Gözlük Çerçevesi 240TL ye denk geldi. Yanında cam temizleme spreyi hediye edildi. Camı özellikle kaliteli istedim. Işık geçirgenlik testide yaptırdım, ışık, lazer vs geçirmiyor. Not: Mavi ve yeşil olmak üzere 2 filtre rengi var...
  7. cagdascelebi

E-Nabız'da Vefat Etmiş Bireyden İzin İsteme Sorunu

Benim bildiğim annenin velayet davası açıp tüm velayetinin anneye geçmesi gerekiyor. Velayet anneye geçtikten sonra tüm işlemleri anneden başka kimse yapamıyor. Aslında sistemin bunu kendi kendine yapması gerekiyor ama saçma ***** işler işte :) Mekanı cennet olsun.
  8. cagdascelebi

Kan vermeden önce yemek yiyip kola içtim

Kan testinin seyrini bozacak bir durum olmasaydı doktor aç bir şekilde kan ver demezdi bence :) Sonucun etkilenip etkilenmeyeceğini biz bilemeyiz ama kanındaki şeker değerini etkileyeceğini düşünüyorum.
  9. cagdascelebi

(Rehber) 18 yaşından küçük olup aşı hakkına sahip olabilme

Yav kardeşim adam aşı olmak isteyen ve sıkıntı yaşayanlar için bir konu açmış ama çorba etmişsiniz. Aşı olmak isteyen olsun istemeyen olmasın.
  10. cagdascelebi

Sivilcelerden nasıl kurtulurum

Boyun uzamayabilir, vücudun gelişmeyebilir, kemiklerin kasların vs. Şu an cidden tam gelişim çağının ortasındasın. Gelişimini yavaşlatmak istemezsin değil mi ? Kesinlikle senin için önermiyorum.
  11. cagdascelebi

15 yaş için tavsiye etmiyorum. Bahsettiğim ilaç gelişimi yavaşlatan bir ilaç ve sen tam gelişim çağındasın. Bu ilacı son çare olarak düşünmelisin ve ne olursa olsun şu an kullanma. Şu an tek başına bile gitsen alamazsın çünkü velinin izni olmadan kullanamayacağın bir ilaç.
  12. cagdascelebi

Yaşın çok küçük değilse kesin çözüm ROACCUTANE
  13. cagdascelebi

Kuzenimin bi yeri ağrımadığı halde parol içirmişler başına bir şey gelirmi

İsterse 2 tane üst üste içsin :D bir yeri ağrısın veya ağrımasın parol içenin başına bir şey geldiğini görmedim.
  14. cagdascelebi

Roaccatune kullanan kullanmış olan varmı

Tam 8.5 ay boyunca roaccutane kullandım. Her ay düzenli olarak kan tahlili veriyorsun ve dozu yavaş yavaş artıyor. Vücudunun gösterdiği dirence göre ne kadar sık kullanacağın ya da kaç mg kullanacağını doktor belirliyor. Bunun dışında bu ilacı kullanırken bol bol su içmelisin. Bende yapmadı ama...
Top Bottom