ergenlik sivilcelerini ne yaparak en aza indirir yada kurtulurum ? bir şey almam gerekirse bütçe sınırsız
arap sabunu var o gerçekten işe yaramıştı ama oda etki etmememye başladı kızla manitle dışarı çıkacam çıkamıyorum.Bende sinir oluyorum sivilcelere ma sıkıyorum. Ailem sıkma iz kalır falan diyor
7/24 yüzümü yıkasam 1 haftada geçer miErgenlik sivilcelerine bir şey diyemem ama az baharatlı şeyler tüket kola fazla içme cips ve çekirdek fazla tüketme bunlar hep sivilce çıkaran besinler bol bol su iç.
hepsi gitmese bile en aza indirmekte olurErgenlik sivilcelerine bir şey diyemem ama az baharatlı şeyler tüket kola fazla içme cips ve çekirdek fazla tüketme bunlar hep sivilce çıkaran besinler bol bol su iç.
Yapıştırın en iyi cevabıErgenlik sivilcelerine etkisi en hızlı olan ilaç "cleocin T" sabah akşam ince bir tabaka sürerek sivilcenin kurumasına ve yok olmasına engel olabilirsin, ayrıca sivilce izlerini yok ederek bölgede daha fazla sivilce çıkmasını engellemektedir.
kullanmadan önce doktora danışmalısın.
Aloevera bitkisi varsa evde bir dalını kesip içindeki sıvıyı yüzüne sürebilirsin.ergenlik sivilcelerini ne yaparak en aza indirir yada kurtulurum ? bir şey almam gerekirse bütçe sınırsız
Magnis krem ile.ergenlik sivilcelerini ne yaparak en aza indirir yada kurtulurum ? bir şey almam gerekirse bütçe sınırsız
Bazı sivilceleri sıkman bir sorun teşkil etmez ancak bazı sivilceler çok derindir, onları patlatırsan iz kalır.Bende sinir oluyorum sivilcelere ma sıkıyorum. Ailem sıkma iz kalır falan diyor