Neler Yeni

Sivilcelerden nasıl kurtulurum

Úrsula Corberó

80+ Bronze

TamerKs

80+ Silver
Aloevera bitkisi varsa evde bir dalını kesip içindeki sıvıyı yüzüne sürebilirsin.
bitkinin içinde tahriş edici bir sıvı bulunmakta, eğer dediğinizi yaparsa yüzü tahriş olabilir. Dolayısıyla ilk olarak kesip 10 dakika bekletmeli (sarı sıvıyı ayırdıktan sonra) daha sonra sürmeli. Nemlendirici olarak çok iyi gelir.

HoYeon Jung

80+ Gold
Hocam pek bilimsel çözümünü bilmiyorum ama duşta iken lif ile güzelce yüzünüzü yıkayın. Sonra yüzünüzü sabun ile bir güzel yıkayın. İşe yarıyor, ben yapıyorum. Hem rahatlama da geliyor insana.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Ekler

• download.jpeg
    download.jpeg
    4.1 KB · Hit: 38

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Randevu alıp cildiyeye gidiyorsun sana uygun krem ya da sıvıyı veriyor. Doktor bana iki ilaç vermişti kaç yılda geçmeyen sivilcelerden bir ayda eser kalmadı. Ama her krem her cilde de uymuyor onun için bu konuda tavsiye almanı istemem. Başkasına iyi gelen sende ters tepebilir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ergenlik sivilcelerini ne yaparak en aza indirir yada kurtulurum ? bir şey almam gerekirse bütçe sınırsız
Dostum Sorun ergenlikse yapabileceğin bir şey yok.
Aza indirmek dersen.
Az 31, çekirdek yerine fındık badem kaju tarzı leblebi, Hamur işlerini azalt poğaça börek ekmek, düzenli duş vücudun da gözenekleri temizler. Mümkünse ayda 2 ayda bir hamam yap fazla maliyetli değil. Yeme alışkanlığını düzel fast food fazla tüketme. Canın döner çektiğinde tavuk göğsüz al kendin yap et çektiğinde kıyma al kendin köfte yap.
Gibi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,337
Üyeler
165,344
Son üye
lazziya_1
Top Bottom