Arama sonuçları: *

1. C

Sağ kolumda iri bir beyaz renkli çıban çıktı. Ne yapmalıyım?

2. C

3. C

Yemekten hemen sonra çay içmenin bir zararı var mı?

Neden sizce?
  4. C

Yemekten hemen sonra çay içmenin bir zararı var mı?

İyi akşamlar öğlen yemeğinden hemen sonra çay içiyorum. Yemekten hemen sonra çay içmenin bir zararı var mı?
  5. C

Konuşurken ıı demek ve duraklamak kekemelik belirtisi mi?

Ne belirtisi peki?
  6. C

7. C

Babam kalp krizi geçirmiş olabilir mi?

Kalp spazmı nedir?
  8. C

Babam kalp krizi geçirmiş olabilir mi?

Hepinize iyi günler babam 57 yaşında bugün babam yolda yürürken birden sol kolu uyuşmuş ve terlemiş bayılacak gibi oldum dedi. Babam kalp krizi geçirmiş olabilir mi?
  9. C

Sizce anneme neden böyle olmuştur?

Evet ilk defa oluyor
  10. C

Sizce anneme neden böyle olmuştur?

Hepinize iyi geceler bugün annem dışarı çıkmıştı annem yolda yürürken birden galiba başı dönmüş annem birden dengesini kaybetmiş kendi etrafında kaç defa dönmüş babam yanındaymış babam tutmuş yoksa ona araba çarpacakmış az kalsın anneme ilk defa böyle oldu. Sizce anneme neden böyle olmuştur?
  11. C

Kırık çıkıkçılar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben geçen cuma günü hayatımda ilk kez kırıkcıya gittim kırıkçı babamın arkadaşıydı ağrıyan ayağımın altına küçük tahta karton koydu sonra bezle ayağımı bağladı bezin arasına kaşık koydu kaşığı çevirdi yaptım 2 gün sonra geçer dedi gönderdi
  12. C

13. C

Birinin başını elimizle çevirirsek o kişiye ne olur?

19 1712054447 Sence hiç öyle bir şey dener miyim aksiyon filmlerinde gördüm diyorum
  14. C

Filmerde sonrasını göstermiyor filmlerde ama hep merak etmişimdir
  15. C

Sence hiç yapar mıyım aksiyon filmlerinde gördüm diyorum
  16. C

Özellikle aksiyon filmlerinde bunu çok gördüm biri bir başkasının başını eliyle sertçe çeviriyor sonra o kişinin başından kırç diye bir ses geliyor ve sonra da o kişi bayılıyor. Birinin başını elimizle çevirirsek o kişiye ne olur?
  17. C

Ayak ağrısı neden olur?

Hepinize iyi güner dünden beri sağ ayağımın üst tarafı ağrıyor yürüyünce daha çok ağrıyor ağrı dün başladı dün öğlen arası d ershaneden eve gelirken zamanım yoktu aceleyle yürüyüp hızlı geldim evin orada birden sağ ayağım agrımaya başladı sonra akşam evde ağrısı geçti bende umursamadım ağrısı...
  18. C

Engelli raporu ve özel eğitim değerlendirme raporu ileride sorun çıkarır mı?

18 yaşındayım konuşma bozukluğum var bu yüzden yüzde 20 engelli raporu aldım ve rehberlik araştırma merkezi bana özel eğitim değerlendirme raporu verdi. Engelli raporu ve özel eğitim değerlendirme raporu ileride sorun çıkarır mı?
  19. C

Bu aralar konuşma bozukluğum biraz arttı ne yapmalıyım?

Hepinize iyi günler 18 yaşındayım bende konuşma bozuklugu var kekeme değilim yavaş konuşuyorum bir de konuşurken duraklamalar şey demeler falan oluyor bende bu aralar konuşma bozukluğum biraz arttı bu aralar konuşurken bazı seslerde ve kelime sonlarında uzatmalar oluyor. Ne yapmalıyım?
Geri