Arama sonuçları: *

1. erigena.

Birisi zorla psikoloğa götürülebilir mi?

Hocam şiddete gerek yok ya babanız sonucta yaşlı başlı adam ya çekip gidiceksin evi yada ilaçla deneyeceksin
  2. erigena.

Aynen ondan bahsediyorum çevremde kullanan vardı düzenli kullandıktan sonra eski halinden eser kalmamıştı çoğu şeyi olay haline getirmiyor ve takmıyordu. Annen adına üzüldüm,hic oturup babanla konuşmayı felan denedinizmi acaba?
  3. erigena.

Allah yardımcı olsun dostum. Ne kadar doğru olur bilmiyorum ama aklıma enteresan bir çözüm geldi,bir doktora veya sağlık ocağına danışıp başka bir ilaç diyip sakinleştirici hap veya sinir hastalarının kullandığı haplardan verseniz belki işe yarar ama tekrar diyorum ''doktora danışarak''
  4. erigena.

Ateş Olmadan Korona Geçiren Var Mı?

Bende 38 altına düşmüyordu halüsinasyon bile görmüştüm
  5. erigena.

Covid testinin sonucnu nerden öğrencem

Test yaptırınca reçete gibi bir şey veriyorlar onlan bakabiliyorsun
  6. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Reis konuyu tam okumuyorsunuz gelip konuşuyorsunuz köydeyim dedim şuanlık meraktan konu açtım aynı şeyi yaşayanlar olabilir belki diye
  7. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Reis baya yanlış anlamışsın başkaları yeşil koyu yeşil görüyor ben gri
  8. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Ben 2 türlüde gri görüyorum sorun bu
  9. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Atmıştım zati
  10. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

😂 Kırmızı çıkmasınımı bekliyordun
  11. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Dalga geçiyor kendince 1633870321 Google a mor yazıp görseli atıyor ama bu yeşil diyor
  12. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Ya köyde dağın başındayım doktoramı gideyim doktora gitmek bizimde aklımıza gelebilir bizde insanız. Doktora gidebilsem neden konu açayım sizce 1633865724 .
  13. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Turuncu diyen var mavi diyen var yeşil diyen var 1633865407 Troll bir konu olmadığını biliyorsun değilmi
  14. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Hocam siz direk körsünüz
  15. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Bende bağcılar beyaz ayakkabı pembe görüyorum
  16. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Ben pembe beyaz görüyorum sen 😂
  17. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Ne renk 😂 1633864186 İnternette şunu gördüm ve ben yeşili birde kırmızıyı karıştırdığım için tedirgin oldum. Renk körleri sanıldığının aksine renkleri görebilirler. Ancak renk körlüğünün tipine göre kimi renkleri soluk görürler ya da kimi renkleri birbirinden ayırt edemezler. Renk körlerinin...
  18. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Hocam ben pembeyi değil millet koyu yeşil diyor ben bariz gri görüyorum
  19. erigena.

Renk Körümüyüm Acaba

Solağım ve solakların sol beyninin ağırlıklı çalıştığını duymuştum pembe beyaz görüyorum
  20. erigena.

[REHBER] Lazer (Göz) Ameliyatı Oldum Deneyimlerim (Güncellendi)

Kırpamıyorsun deyince bir ürperdim elimle göz kapağımı tuttumda içim daraldı 😔
Top Bottom