Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Spermden kan gelmesi

çok mu sıktınla yaparken falan anormal direk git ürolojiye.
  2. flitttermice

Mastürbasyon yapmamak zararlı mı?

niye bulaşmıyım anlamadım evlilikte sıkıntı yaratır demelerinin sebebi sadece haz duyulmaz vb olması oda diyorum ki adamların kendi sorunları uydurduğu bir şey yalan dolan.
  3. flitttermice

2 yıl sevgilimle yaşadım hiç sıkıntı olmadı hatta bazen de yaptım evdeyken sıkılıp evlendikten sonra sıkıntı yaşamıyormuş diyenlerin başka sorunları var bence cinsel ilişki ile çok farklı çünkü.
  4. flitttermice

Niye hayvanlar bile yapıyor.
  5. flitttermice

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Koyu granür kahve ve iki dal sigarayın patlatamıyacağı toto yok dostum ne zaman kabız olsam yaparım 5 dkda tuvalette olurum.
  6. flitttermice

Mastürbasyon nasıl bırakılır?

Sevişerek.
  7. flitttermice

Testise bir şey olur mu

kanlı sidik yoksa ve anormal bir davranış sezmiyorsan ağrı dışında 2,3 gün ağırabilir ağrı diniyorsa yavaş yavaş sorun yoktur lakin doktora gitmende fayda var 18 yaşından küçük isen annene babana söyle götürsünler utanılcak bir şey yok.
  8. flitttermice

2kg dumbell le kas yapılır mı? yaş 15e yeni girmiş boy 162 kilo 57

2 kg ile hiçbir şey yapılmaz kilo al ilk önce güzelce ayriyeten senin yaşlarındayken 7 ile başlamıştım 4 yıl önce bıraktım 10 kg ile 15 ile çalışıyorum arada forumda kalayım diye.
  9. flitttermice

Saçım dökülüyor ve çok hassas, ne önerirsiniz?

örnek benimkilerin köşelerden açılıyor 24 yaşındayım tam senin yaşlarında açılmaya başladı gayet normal jole vb sprey asla kullanma saçın içinden geçiyor pudra vb de kullanma gözenekleri kapıyor serum yaparak iyi bakarak yavaşlatabilirsin işin sonu hüsran olucak ama yavaşlar yani illa.
  10. flitttermice

Saçım dökülüyor ve çok hassas, ne önerirsiniz?

fizyolojik sağlık dışında stres bunalım psikolojik durumda çok büyük etken dostum takıntı yaptığın yada duruö veya hayatında sorum varsa etkili oluyot büyük ölçüde şahsen ben azcık kafayı kırayım stres yapayım ditek saçlarıma vuruyor saçlarım inceliyor ve kötü gözükmeye başlıyor dökülüyor onun...
  11. flitttermice

Aile Ruh Sağlığı Sorunları Nasıl Ateizme Sürüklüyor

Neden değildir müslüman ilk kendine bakmaz mı? Tüm dünyayı müslüman mı yapmak zorunda müslüman. Orta Çağda mı yaşıyoruş hocam gerçi pardon o avrupanın bin yıl önce siyasetiydi.
  12. flitttermice

Hocam şukuluk yorum demişim yorumunuza zaten ahahaha. ŞUKU: Çok güzel iyi katılıyorum anlamına gelir.
  13. flitttermice

şukuluk yorum. Din denilen olgu kişiyte özgü olup hayatın merkezine konulmaması gereken bir olgudur.
  14. flitttermice

Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

max 1.80 i görürsün oda zor 17 18 yaşından sonra 1.76 falan razı ol.
  15. flitttermice

Bacak kıllarımı neyle almalıyım?

0.8m traş makinesi kesinkle tüy dökücü falan buluşma kıl dönmesiden duramazsın.
Top Bottom