niye bulaşmıyım anlamadım evlilikte sıkıntı yaratır demelerinin sebebi sadece haz duyulmaz vb olması oda diyorum ki adamların kendi sorunları uydurduğu bir şey yalan dolan.
2 yıl sevgilimle yaşadım hiç sıkıntı olmadı hatta bazen de yaptım evdeyken sıkılıp evlendikten sonra sıkıntı yaşamıyormuş diyenlerin başka sorunları var bence cinsel ilişki ile çok farklı çünkü.
kanlı sidik yoksa ve anormal bir davranış sezmiyorsan ağrı dışında 2,3 gün ağırabilir ağrı diniyorsa yavaş yavaş sorun yoktur lakin doktora gitmende fayda var 18 yaşından küçük isen annene babana söyle götürsünler utanılcak bir şey yok.
2 kg ile hiçbir şey yapılmaz kilo al ilk önce güzelce ayriyeten senin yaşlarındayken 7 ile başlamıştım 4 yıl önce bıraktım 10 kg ile 15 ile çalışıyorum arada forumda kalayım diye.
örnek benimkilerin köşelerden açılıyor 24 yaşındayım tam senin yaşlarında açılmaya başladı gayet normal jole vb sprey asla kullanma saçın içinden geçiyor pudra vb de kullanma gözenekleri kapıyor serum yaparak iyi bakarak yavaşlatabilirsin işin sonu hüsran olucak ama yavaşlar yani illa.
fizyolojik sağlık dışında stres bunalım psikolojik durumda çok büyük etken dostum takıntı yaptığın yada duruö veya hayatında sorum varsa etkili oluyot büyük ölçüde şahsen ben azcık kafayı kırayım stres yapayım ditek saçlarıma vuruyor saçlarım inceliyor ve kötü gözükmeye başlıyor dökülüyor onun...
Neden değildir müslüman ilk kendine bakmaz mı? Tüm dünyayı müslüman mı yapmak zorunda müslüman. Orta Çağda mı yaşıyoruş hocam gerçi pardon o avrupanın bin yıl önce siyasetiydi.