Neler Yeni

Saçım dökülüyor ve çok hassas, ne önerirsiniz?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Daha iki sene öncesinde gür saçlarım varken şuan çok güçsüz ve dökülen saçlarım var, bu sorunu çözmek istiyorum, gerek şampuan olarak gerek bakım olarak veya herhangi bir şekilde öneriniz var mıdır?

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kerem kocaman
Daha iki sene öncesinde gür saçlarım varken şuan çok güçsüz ve dökülen saçlarım var, bu sorunu çözmek istiyorum, gerek şampuan olarak gerek bakım olarak veya herhangi bir şekilde öneriniz var mıdır?
d vitamini eksikse ondan olabilir,ekstra biotin kullanırsan faydası olur.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,423
İsim
Bilal Tepe
D vitamini biotin demir bağlama bu 3 u tam ise ve hala dökülüyor ise genetik veya başka ciddi hastalık vardır bu değerler düşük ise normalden dökülmesi çok normal

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
fizyolojik sağlık dışında stres bunalım psikolojik durumda çok büyük etken dostum takıntı yaptığın yada duruö veya hayatında sorum varsa etkili oluyot büyük ölçüde şahsen ben azcık kafayı kırayım stres yapayım ditek saçlarıma vuruyor saçlarım inceliyor ve kötü gözükmeye başlıyor dökülüyor onun dışımda şampuan değiştirmek ve serum uygulayabilirsin az yıka yağlanıp beslenmesini sağla saçın.

121709

80+ Silver
Bu sorunun cinsiyete göre cevabı değişir, cinsiyetiniz ne?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

121709

80+ Silver

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya

121709

80+ Silver
Peki şuan yavaşlatmak ve yapabileceksem onarmak isterim, nasıl yaparım?
Yani istediğin kadar onarmaya çalış genetiğin bu, sonradan olumsuz durumlarda oluşan kellik değil ki. Max yavaşlatırsın. Sarımsak şampuanı ve bioxsine kullan

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
abuzittin
finasteride içerikli haplar var onlardan kullanacaksın ancak şuan yaşın küçük gerek yok ileride kullanırsın. şuan max yapabileceğin doğal şampuan ve sabun kullanmak. vitamin değerlerine baktırmak. ve mevsim geçişlerinde daha çok dökülmesi normal.

Top Bottom