d vitamini eksikse ondan olabilir,ekstra biotin kullanırsan faydası olur.Daha iki sene öncesinde gür saçlarım varken şuan çok güçsüz ve dökülen saçlarım var, bu sorunu çözmek istiyorum, gerek şampuan olarak gerek bakım olarak veya herhangi bir şekilde öneriniz var mıdır?
D vitamini biotin demir bağlama bu 3 u tam ise ve hala dökülüyor ise genetik veya başka ciddi hastalık vardır bu değerler düşük ise normalden dökülmesi çok normalDaha iki sene öncesinde gür saçlarım varken şuan çok güçsüz ve dökülen saçlarım var, bu sorunu çözmek istiyorum, gerek şampuan olarak gerek bakım olarak veya herhangi bir şekilde öneriniz var mıdır?
Bu sorunun cinsiyete göre cevabı değişir, cinsiyetiniz ne?Daha iki sene öncesinde gür saçlarım varken şuan çok güçsüz ve dökülen saçlarım var, bu sorunu çözmek istiyorum, gerek şampuan olarak gerek bakım olarak veya herhangi bir şekilde öneriniz var mıdır?
Yaşınız, ailenin saç durumu vs neErkeğim
O yaşlarda başlıyor işte, ileride tam kel oluyorsun.18im, babam kel yani ileride böyle bir durum bekliyordum ama bu kadar erken değil.
Yani istediğin kadar onarmaya çalış genetiğin bu, sonradan olumsuz durumlarda oluşan kellik değil ki. Max yavaşlatırsın. Sarımsak şampuanı ve bioxsine kullanPeki şuan yavaşlatmak ve yapabileceksem onarmak isterim, nasıl yaparım?