Arama sonuçları: *

1. furkangorur

Anti depresanları bıraktığımdan beri saçma rüyalar görüyorum

antidepresan içerek sorununu azaltıyorsan o zaman bazı eczaneler reçetesiz prozac veriyor. 20 gün sonraya randevu veriyorsa kontrollü şekilde prozac kullan 20 gün sonra git doktora. Fakat prozac bildiğin gibi çok uyku yapar. 2 kapsülde günde 15-16 saat uyursun. Psikatri den randevu al. Durumunu...
  2. furkangorur

Anti depresanları bıraktığımdan beri saçma rüyalar görüyorum

Böyle konuları forumlara yazmayın. Size tavsiye verecekleri dinlemeyip direk psikolojik bir tedavi alın. Olmazsa psikatri tedavi de ekleyin. Burada sana kimse yardımcı olamaz
  3. furkangorur

Zayıflamak için sigaraya başlayacam

rqawklojdasljdkas
  4. furkangorur

Kekemelik nasıl yenilir?

Ayna karşısında sesli kitap okuma. Kalem ile kitap okuma (ağız dudak yorgunluğunu alma) ile yenersin. Ayrıca önce psikolog sonra psikatri ye gidebilirsin. Kekemelik geçmişten gelen bir olaydan ya da aileden kaynaklı oluyor. Yenmesi kolay emek ister 1 yıl da yenersin
  5. furkangorur

Sigara kullanma ve zarar verme

Bugünde böyle bir konu gördük Allah razı olsun.
  6. furkangorur

Kekemelik nasıl yenilir?

Kalem ile çalışma yaparsan ağzın tembelliği de gider.
  7. furkangorur

Kekemelik nasıl yenilir?

Çözümü kalemi ağzınıza koyup sesli kitap okumak
  8. furkangorur

Kekemelik nasıl yenilir?

Son olarak alışkanlık olmuşsa konuşurken ayak el titremesi veya tırnak et yeme onları da yapmamaya çakışın. Bir şeyi 40 gün yaparsanız etkisi ve kalıcılığı oluşmaya başlar.
  9. furkangorur

Kekemelik nasıl yenilir?

Ben de küçüklükten lise 3 e kadar vardı. Çözümü çok basit fakat istikrar ve irade istiyor. Ayna karşısına geçip sesli bir şekilde kitap okuyun günde 30 dk 1 saat. Ayrıca kekemelik varsa hızlı konuşma da vardır büyük ihtimal ek olarak kelime yutma da vardır. Bunun çözümü kitap okurken sesli...
Top Bottom