Arama sonuçları: *

1. habbassaka

1.79 boy’a en sağlıklı kaç kilodur

bana göre bu boy kilonun oranı spor yapmayan bir birey için 1.60 isen max 60kg olmalısın, 1.70 için max 70kg gibi lakin bu orana göre -5kg olmak daha iyidir, fit olursunuz.
  2. habbassaka

skolyoz muyum?tedavi olmam gerekir mi?

Doktor olmamakla birlikte, ciddi bir durum gibi gözükmüyor lakin bu bir başlangıç. Hiç bir şey yapmazsanız zamanla ilerler ve büyür. İleride sizi daha kötü bir duruma sokabilir. Röntgen çekildiğinize göre konuyla ilgili muhakkak sizi bilgilendirmişlerdir diye umuyorum, eğer bilginiz yoksa...
  3. habbassaka

Gözüme top Carpti ne yapmalıyım

Hocam göz tansiyonu diye bir gerçek var top nasıl çarptı ne şiddetli çarptı bunlar çok önemli bulgular. Şuan belli iyi hissediyorsun lakin arka planda vücudun neler yaşıyor kimse bilemez. Burada teselli yazısı aramak yerine biran önce doktora gözükün. Doktora iyi olduğunuzu öğrenmek için değil...
  4. habbassaka

Nizami durmadan 40 şınav iyi mi

boy kaç merak ettim min 1.90 olmalı o kiloya o kondisyon için akıbetinde kas kütlesi tabi ki.
  5. habbassaka

Dün geçirdiğimiz kazayı aklımdan çıkaramıyorum

Can bu arkadaki 40 tonluk mal üzerinize de yatabilirdi, allah korusun babanı uyar evet pahalı lastik takımları bende biliyorum ama hem işiniz aksamaz hem daha güvenli sürüşünüz olur bunu bir uyarıcı olarak hayatına geçir görüyorum ki yine çıkma lastik takmışsınız. Geçmiş olsun
  6. habbassaka

Hafıza kartı yuttum.

Konuya bak ya 😁😁😁 admin yok mu
  7. habbassaka

(ÇÖZÜLDÜ) Hap yutamama sorunum

Psikolejik, ekmek yuttuğunu düşün veya ekmek suyla pratik yap çok kafaya da takma boğulmazsın.
  8. habbassaka

pepsi max kilo aldırır mı

kalori olarak düşünüldüğünde besin değerinde ne yazıyorsa o dur. şekersiz asitli içeceklerde kalori 0 dır. Belki benim bilmediğim bazı farklı içeriğe sahip olanlar da kalori vardır.
  9. habbassaka

şiddetli baş ağrısı ve ateşe evdeki yönetmlerle ne yapılır

kağıt havluyu ıslatıp uzanarak alnına koyabilirsin çok nine tekniği gibi gözükebilir ama işe yarayabilir. Ben genellikle baş ağrısında uygularım az biraz dindirir.
  10. habbassaka

İnsanları duyup ne dediklerini anlamama

aklında başka bir şey olunca çok nadiren bana da oluyor odak bozukluğu gibi bir şey bende ki
  11. habbassaka

İntihar hissim hakkında

Hocam konudan bağımsız imzanızdaki başlık dikaktimi çekti 1 marvel 1 god en son fiyat ne olur?
  12. habbassaka

Evrim Ağacı vs Sağlık Bakanlığı, M.Ö. Çin

Bence yaptıran, merak eden yaptırsın sonuçta günümüze kadar örnekleri var ha duymadım ama hacamat yaptım şuram sakat kaldı vs diyen de görmedim, mümkün derecede araştırmadım ama olsa duyardık diye düşünüyorum. Fakat benim inanç ve yaşayış sistemime göre gereksiz bir uygulama. Eğer vücuttan kan...
  13. habbassaka

Merhaba arkadaşlar hızlıca uyku için taktik verebilir misiniz

Önce karanlık bir ortam olmalı, daha sonra İçinden sayı sayma, Telefondan youtube üzerinden thunderstorm, rain sounds yazıp kısık sesle duyacağın yere koymak. Doğa olayları sesleri kesmiyorsa haber, yorum, belgesel sesleri bile olabilir. Ben valla bu şekilde uyku tutmadığında rahatça dalıyorum
  14. habbassaka

Dişim kırıldı ne yapmalıyım

Ben daha da küçüktüm kırdığımda, lise de bence sorun olmaz en iyi doktor bilir bir görsün
  15. habbassaka

Dişim kırıldı ne yapmalıyım

insan bu tarz durumlarda kötü hissediyor özellikle çevresindeki insanların umursamamazlıkları vesaire insan biraz ilgi bekliyor ama yok çünkü kendi düşen kendi kalkar algısı var. Benim de ön dişim çocukken kırıldı 18 yaşından önce müdahale etmeyi doğru bulmadılar tam gelişme aşamasındayım diye...
  16. habbassaka

Veteriner kediyi yıkar mı?

Kendim tecrübe ettiğim için şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki kedi zaten yavru olduğu için sizin ona hükmetmeniz daha kolay olacaktır ve sizin yıkamanız daha doğru olur, fazla uzun tutmadan maks 3dakikada bol köpükle yıkayın iyice durulayın havluyla sararak dışarıdan saç kur. mak. ile sıcak hava...
  17. habbassaka

Boy uzatma iğnesi hakkında

Lise zamanımda sınıfta hentbolcu kızlar vardı. Hepsinin boyu o yaşlarımıza göre min 1.80 1.85lerdi bir gün muhabbet esnasında konu boylara gelince bunların takım kaptanları/antrenörleri bunlara boylarının uzaması için her gece 2 bardak süt verip zıplayabildikleri kadar zıplayıp 20-30 tekrar öyle...
  18. habbassaka

Sanırım Temizlik Hastalığına Yakalandım

Enteresan. Farkına vardığınız bir şeyin nasıl önüne geçemiyorsunuz aklım almıyor. Yanlış anlamayın gerçekten algılayamadım, çevremde de bu hastalığa sahip müşterilerim var. Para uzatıyorum parayı peçeteyle alıyor. Evden taşınacaklar, taşınacak tüm eşyaları nakliye şirketine değil kendileri...
  19. habbassaka

Kan Vermek Vitamin Eksikliğine Yol Açar mı?

Mutlaka vücuttan götürdüğü şeyler vardır
  20. habbassaka

Anterman sonrasi bacak agrisi nasil gecer

Düzgün beslenmiyorsundur ve yaptığın anttenmana göre değişir ama en az 6-8 yumurta beyazı yemelisin kasların yenilenmediği için ağrı çekiyorsun
Top Bottom