Neler Yeni

Dün geçirdiğimiz kazayı aklımdan çıkaramıyorum

prexzss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Talha Topçu
Merhaba ben 14 yaşındaki bir çocuğum. Babam ise 41 yaşında senelerdir tırcılık yapan birisi. Dün saat 6 gibi babam beni işe çağırdı. Babama yardım etmeyi severdim bu yüzden kabul ettim. Yola çıktık. Çerkezköy gişelerden kum aldık ve İstanbul yönüne döndük. her şey yasalara uygundu. Hızımız 90km/h , ve ağırlığımız 42 ton.selimpaşa servisten önceki yokuşta uğultu gelmeye başladı. Babam önemsemedi. Arada çok az bir süre geçti ve yolcu koltuğunun altındaki lastik gümledi. Araba birden kendini sağa çekti. O sırada altımdan dumanlar çıkıyodu. Emniyet şeridine çıktık babam arabayı toparladı ve sola attı(Babam eskiden Karınca log yani Shell de mazot çekiyorlardı. Orda direksiyonu çift elle tutmak zorunluydu. Babamda alışkınlık olarak direksiyonu çift elle tutar). Servise girip duralım dedik. Araba bidaha kendini sağa attı ben o sırada biz bu arabadan çıkamayız diye düşünüyordum. Babam nasıl yaptı bilmiyorum ama arabayı kontrol edip durdurdu. Servise kadar emniyet şeridine gittik. İndiğimde korkudan titriyordum. Ne yapcağamızı bilmeden bekliyorduk. Babam ortağını arayıp haber verdi. Oda yol yardım arayıp çıkma lastik gönderdi yavaş yavaş yola devam ettik. Ben bu durumu kafamdan silemedim. Akşam uyuyamadım.şu andada öyleyim. Şuan yaşamam bile büyük mucize.

Ekler

• IMG_20230614_103606.jpg
    IMG_20230614_103606.jpg
    333 KB · Hit: 112

majorw0w

80+ Silver
Merhaba ben 14 yaşındaki bir çocuğum. Babam ise 41 yaşında senelerdir tırcılık yapan birisi. Dün saat 6 gibi babam beni işe çağırdı. Babama yardım etmeyi severdim bu yüzden kabul ettim. Yola çıktık. Çerkezköy gişelerden kum aldık ve İstanbul yönüne döndük. her şey yasalara uygundu. Hızımız 90km/h , ve ağırlığımız 42 ton.selimpaşa servisten önceki yokuşta uğultu gelmeye başladı. Babam önemsemedi. Arada çok az bir süre geçti ve yolcu koltuğunun altındaki lastik gümledi. Araba birden kendini sağa çekti. O sırada altımdan dumanlar çıkıyodu. Emniyet şeridine çıktık babam arabayı toparladı ve sola attı(Babam eskiden Karınca log yani Shell de mazot çekiyorlardı. Orda direksiyonu çift elle tutmak zorunluydu. Babamda alışkınlık olarak direksiyonu çift elle tutar). Servise girip duralım dedik. Araba bidaha kendini sağa attı ben o sırada biz bu arabadan çıkamayız diye düşünüyordum. Babam nasıl yaptı bilmiyorum ama arabayı kontrol edip durdurdu. Servise kadar emniyet şeridine gittik. İndiğimde korkudan titriyordum. Ne yapcağamızı bilmeden bekliyorduk. Babam ortağını arayıp haber verdi. Oda yol yardım arayıp çıkma lastik gönderdi yavaş yavaş yola devam ettik. Ben bu durumu kafamdan silemedim. Akşam uyuyamadım.şu andada öyleyim. Şuan yaşamam bile büyük mucize.
Geçmiş olsun hocam burnunuz kanamamis uyuyamamaniz çok normal badire atlatmissiz. Zamanla geçecektir inşallah.

Ashkwer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hayrunnisa
İlk öncelikle çok gemiş olsun kardeşim. Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. Bir psikologdan veya okulundan bir rehberlik hocasına bunu danışabilirsin. Bu konuda nasıl kafa yapını rahatlatabileceğini vs konuşabilirsin. Eğlenceli müzikler dinle sevdiğin yemekleri yiyebilirsin. Mutlu olacağın aktiviteler yapmaya çalış. :)

prexzss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Talha Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun hocam burnunuz kanamamis uyuyamamaniz çok normal badire atlatmissiz. Zamanla geçecektir inşallah.
İnşallah 😔
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk öncelikle çok gemiş olsun kardeşim. Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. Bir psikologdan veya okulundan bir rehberlik hocasına bunu danışabilirsin. Bu konuda nasıl kafa yapını rahatlatabileceğini vs konuşabilirsin. Eğlenceli müzikler dinle sevdiğin yemekleri yiyebilirsin. Mutlu olacağın aktiviteler yapmaya çalış. :)
Babam sabah 2 kağıt toplayan çocuğa sadaka vermişti hayat bimmucize resmen

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,357
İsim
Berk
Can bu arkadaki 40 tonluk mal üzerinize de yatabilirdi, allah korusun babanı uyar evet pahalı lastik takımları bende biliyorum ama hem işiniz aksamaz hem daha güvenli sürüşünüz olur bunu bir uyarıcı olarak hayatına geçir görüyorum ki yine çıkma lastik takmışsınız. Geçmiş olsun

prexzss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Talha Topçu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Can bu arkadaki 40 tonluk mal üzerinize de yatabilirdi, allah korusun babanı uyar evet pahalı lastik takımları bende biliyorum ama hem işiniz aksamaz hem daha güvenli sürüşünüz olur bunu bir uyarıcı olarak hayatına geçir görüyorum ki yine çıkma lastik takmışsınız. Geçmiş olsun
Sağol. Bugün petlasın sıfır lastik takımını aldık.

Golf 4 R32

80+ Silver
servisten önceki yokuşta uğultu gelmeye başladı
Önceden uyarı gelmiş ama dikkat etmeyince sonuç malum. Ucuz yırtmışsınız geçmiş olsun. Daha kötüsü de olabilirdi.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
Çok geçmiş olsun kardeşim, oyun falan oynamaya çalış aklını dağıt. O konu aklına her geldiğinde ben bunu düşünmemeliyim deyip uzaklaştır aklından o düşünceyi emin ol faydasını göreceksin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,535
İsim
uwu
her şey geçiyor yeterki vaktini hak eden değerli insanlara harca

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Hocam öncellikle çok geçmiş olsun.Yaşadığınız durum basit bir olay değil ve büyük ihtimalle ilerde böyle durumlar sizi normal insanlara göre bir tık fazla daha üzebilir bu gayet doğal bir durum.Şuan yaşadığınız olayı bir anda af ola ''Ya aman kazaydı bitti gitti'' diye atmanız çok zor ve normal bir durum.Yaşadığınız olay şuan taze bir olay 1 hafta'ya kadar şok içinde kalabilirsiniz çünkü baya bir tramvatik olay geçirmişsiniz.Bu durumda yapabileceğiniz şeyler yakın gördüğünüz kişilerle dertleşebilirsiniz,Psikolojik destek alabilirsiniz,Bir süre biraz inzivaya çekilip kavanızı dinliyebilirsiniz(Bu bahsettiğim durum sevdiğiniz bir hobinize odaklanmanız anlamında söylemek istedim).Yani özet olarak sakinleşmeye çalışın bu gayet normal bir durum deprem zamanında kendim ve çevremdeki insanlarda böyle şeyler yaşadı ama sakinliğinizi korumaya çalışın.

Top Bottom