Merhaba ben 14 yaşındaki bir çocuğum. Babam ise 41 yaşında senelerdir tırcılık yapan birisi. Dün saat 6 gibi babam beni işe çağırdı. Babama yardım etmeyi severdim bu yüzden kabul ettim. Yola çıktık. Çerkezköy gişelerden kum aldık ve İstanbul yönüne döndük. her şey yasalara uygundu. Hızımız 90km/h , ve ağırlığımız 42 ton.selimpaşa servisten önceki yokuşta uğultu gelmeye başladı. Babam önemsemedi. Arada çok az bir süre geçti ve yolcu koltuğunun altındaki lastik gümledi. Araba birden kendini sağa çekti. O sırada altımdan dumanlar çıkıyodu. Emniyet şeridine çıktık babam arabayı toparladı ve sola attı(Babam eskiden Karınca log yani Shell de mazot çekiyorlardı. Orda direksiyonu çift elle tutmak zorunluydu. Babamda alışkınlık olarak direksiyonu çift elle tutar). Servise girip duralım dedik. Araba bidaha kendini sağa attı ben o sırada biz bu arabadan çıkamayız diye düşünüyordum. Babam nasıl yaptı bilmiyorum ama arabayı kontrol edip durdurdu. Servise kadar emniyet şeridine gittik. İndiğimde korkudan titriyordum. Ne yapcağamızı bilmeden bekliyorduk. Babam ortağını arayıp haber verdi. Oda yol yardım arayıp çıkma lastik gönderdi yavaş yavaş yola devam ettik. Ben bu durumu kafamdan silemedim. Akşam uyuyamadım.şu andada öyleyim. Şuan yaşamam bile büyük mucize.