Arama sonuçları: *

1. ibrahimcancl

Vitamin ve Supplement takviyesi

çok teşekkür ederim bu bilgiler için çok yararın dokundu
  2. ibrahimcancl

yok ironi yapmıyorum ve 45 gram civarı protein var büyük olanda ama evet haklısın 1671120192 nasıl memnun musun
  3. ibrahimcancl

Oha ben hep eksiği probisle kapatmaya çalışıyordum o da yalanmış vay be
  4. ibrahimcancl

hacim artışı harbi gözle görülür şekilde oluyor mu ben günlük proteini karşılayamıyorum ama olur mu
  5. ibrahimcancl

anladım bide annem creatin hakkında benden habersiz bişi alırsan hakımı helal etmem dedi biraz önce iyice araştırması falan lazımımış alacağın şeyi at dedi ve yorumuınu yaz faydalarını ne için kullanıldığını falan yaz dedi sen benim için uzun ve ikna edici bir şey yazar mısın ama annem anlasın...
  6. ibrahimcancl

bu omega 3 multimitamin ve zma kesin olsun değil mi ve link atar mısın ya lütfen rica etsem
  7. ibrahimcancl

aynen öyle 1671049098 link atar mısın knk anneme atıcam da
  8. ibrahimcancl

düzgün beslenmeye çalışıyorum ve sert antrenmanlar yapıyorum
  9. ibrahimcancl

yok valla çok bi protein olmuyor günlük 120 gr falan protein almam lazım ama imkansız gibi bir şey 1671048574 offf pekii
  10. ibrahimcancl

yiyorum zaten
  11. ibrahimcancl

Arkadaşlar 3 5 vitamin(hap şeklinde) kullanmak istiyorum orta bi marka fitness yapıyorum 6 aydır ama 4 5 gibi hissediyorum günlük çokda protein alamıyorum uyku düzenim çok iyi değil çok çabuk hasta oluyorum o yüzden güzel sağlam bi vitamin takviyesi istiyorum bide günlük proteinimi tam...
  12. ibrahimcancl

Halsizlik ve odaklanma sorunu için

emin ol bende öyle düşünüyorum ama okuldan sonra eve geliyorum 30 40 dk sonra spora gidiyorum bütün stresimi vs atıyorum çok güzel geliyor
  13. ibrahimcancl

Halsizlik ve odaklanma sorunu için

spor yap çok etkili
  14. ibrahimcancl

Kalori Açığı hakkında

haftada 1 kere falan bi çikolata yiyebilirsin sorun olmaz ben 73 den 60 düştüm 3 ayda şimdide kas kütlesi koymaya çalışıyorum yani kilo almaya çalışıyorum ama çok zor ya şimdi niyeyse tekrardan kilo alamıyorum
  15. ibrahimcancl

Bilek güreşi sonrası çıkan ağrılar

evet evet benim boynum ağırımıyor galiba ama bileğimden omzuma kadar çok fena sızlıyıor en ufak bir şey kaldırsam indirsem falan umarım spor yapmama engel olmaz 1666433370 inşallah
  16. ibrahimcancl

benimkide büyük ihtimalle zarar gördü eski haline dönerse iyi olur sporu bırakmak istemiyorum çünkü
  17. ibrahimcancl

keşke zorlamasaydım
  18. ibrahimcancl

beni yenemezsin diyolar bende yapıyorum işte öyle
  19. ibrahimcancl

Geçen günlerde bilek güreşi yapmıştım neredeyse tüm sınıfıfla sonra GYM'e gittim ordada baya büyük ve güçlü abilerle yaptım onlardan sonra bileğimi galiba çok zorladım antrenmanda bile omuzum ve bileğim ağırıyordu tam olarak neresi seçemiyordum ama kollarım ağırıyordu aşırı zorladım galiba neyse...
  20. ibrahimcancl

2 ayda etkili bir şekilde kilo vermek istiyorum

sağ olun teşekkür ederim
Top Bottom