Arama sonuçları: *

1. ichbinstolz

Sivilce izi için krem vs. önerisi

Fito HydroJel. İki gündür kullanıyorum Doktorum önermişti. İşe yarıyor gibi gerçekten
  2. ichbinstolz

Egzama-Kepek önleyici şampuan önerisi

Hocam Ketoral şampuan etkili gayet bu konuda diye biliyorum. Eczaneden temin edebilirsiniz
  3. ichbinstolz

saç sorunu için çözüm

Dalgalı saçlarım benim de dümdüz değil. Ama bunu sürüp saçlarımı yıkadığımda etkisini görüyorum. Ben aktardan 150 tl ye aldım bir şişesini bir ay felan rahat götürür. Soğuk sıkım olmasına dikkat et. Dediğim gibi bende olan etkilerini yazdım ben o yüzden tavsiye ettim yine de ille al veya alma...
  4. ichbinstolz

saç sorunu için çözüm

Ben kullanıyorum memnunum hocam. Yani haftada 3 gün kullanıyorum masaj yaparken birkaç tel saç dökülebilir endişe etmeyin zayıf saçlar düşüyor güçlü şekilde geri yerine çıkıyor. Benim saçımı hem dümdüz tutuyor hem de inanılmaz yumuşatıyor. Sizde nasıl bir etki yapar bilmem ama en azından bir...
  5. ichbinstolz

saç sorunu için çözüm

Hocam şampuan değil ama soğuk sıkım keten tohumu yağı önerebilirim size aktarlarda bulabilirsiniz. Saçınıza bir yemek kaşığı kadar döküp masaj yaparak 15 dk felan iyice saç diplerinize uygulayın. 2 saat saçınızda kalsın saçlarınızı şampuan ile durulayın sonra. Ben kullanıyorum hem zayıf saç...
  6. ichbinstolz

Burun tıkanıklığına ne iyi gelir

Hocam bir bardak suyun içine yarım tatlı kaşığı felan tuz atıp karıştırın. Burnunuza çekin genziniz biraz yanacaktır ama işe yarıyor "mukus" diye tabir edilen burun içindeki pislikleri söküp bol bol burnunuzu akıtıyor
Top Bottom