Neler Yeni

saç sorunu için çözüm

kraxius

80+ Bronze
saçlarım kısa olmasına rağmen sert sinirden stresten saçlarım mı dökülüyor anlamadım çok beyazlık var saçları yumuşatan birde düz tutan düzgün bir şampuan varmı piyasada

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam şampuan değil ama soğuk sıkım keten tohumu yağı önerebilirim size aktarlarda bulabilirsiniz. Saçınıza bir yemek kaşığı kadar döküp masaj yaparak 15 dk felan iyice saç diplerinize uygulayın. 2 saat saçınızda kalsın saçlarınızı şampuan ile durulayın sonra. Ben kullanıyorum hem zayıf saç köklerini güçlendiriyor hem saçı muazzam şekilde yumuşatıyor hem de saçların hızlı uzamasına yardımcı oluyor. çok memnunum tavsiye ederim.

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şampuan değil ama soğuk sıkım keten tohumu yağı önerebilirim size aktarlarda bulabilirsiniz. Saçınıza bir yemek kaşığı kadar döküp masaj yaparak 15 dk felan iyice saç diplerinize uygulayın. 2 saat saçınızda kalsın saçlarınızı şampuan ile durulayın sonra. Ben kullanıyorum hem zayıf saç köklerini güçlendiriyor hem saçı muazzam şekilde yumuşatıyor hem de saçların hızlı uzamasına yardımcı oluyor. çok memnunum tavsiye ederim.
Emin misin hocam mahvolmasın saç bir de saçı düz tutuyor mu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Emin misin hocam mahvolmasın saç bir de saçı düz tutuyor mu.
Ben kullanıyorum memnunum hocam. Yani haftada 3 gün kullanıyorum masaj yaparken birkaç tel saç dökülebilir endişe etmeyin zayıf saçlar düşüyor güçlü şekilde geri yerine çıkıyor. Benim saçımı hem dümdüz tutuyor hem de inanılmaz yumuşatıyor. Sizde nasıl bir etki yapar bilmem ama en azından bir kere alıp denemenizi öneririm

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
saçlarım kısa olmasına rağmen sert sinirden stresten saçlarım mı dökülüyor anlamadım çok beyazlık var saçları yumuşatan birde düz tutan düzgün bir şampuan varmı piyasada
hocam işte usta değilim ama maden suyunun limonun saçlara belli faydaları var isterseniz onlarla bir masaj yapın

kraxius

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum memnunum hocam. Yani haftada 3 gün kullanıyorum masaj yaparken birkaç tel saç dökülebilir endişe etmeyin zayıf saçlar düşüyor güçlü şekilde geri yerine çıkıyor. Benim saçımı hem dümdüz tutuyor hem de inanılmaz yumuşatıyor. Sizde nasıl bir etki yapar bilmem ama en azından bir kere alıp denemenizi öneririm
Bi bakayım aga pahalı değilse saçın düz mü senin düzse normal yani benim saçlar düz değil düzgün ondan lazım bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam işte usta değilim ama maden suyunun limonun saçlara belli faydaları var isterseniz onlarla bir masaj yapın
Uzman değilim bende bişey olmasından korkuyorum saçlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Bi bakayım aga pahalı değilse saçın düz mü senin düzse normal yani benim saçlar düz değil düzgün ondan lazım bide
Dalgalı saçlarım benim de dümdüz değil. Ama bunu sürüp saçlarımı yıkadığımda etkisini görüyorum. Ben aktardan 150 tl ye aldım bir şişesini bir ay felan rahat götürür. Soğuk sıkım olmasına dikkat et. Dediğim gibi bende olan etkilerini yazdım ben o yüzden tavsiye ettim yine de ille al veya alma demem ama ben kullanıyorum memnunum yani. Benim saçlarım zayıf mesela çok saç tellerim o yüzden kullanıyordum esasen saç tellerimi güçlendirmek için

Uzman değilim bende bişey olmasından korkuyorum saçlara
Bir kere denersin hocam olmadı. Ben de doğal bitkiler konusunda bilgili birinden öğrendim uyguluyorum memnunum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,660
Üyeler
165,563
Son üye
Keremsengul
Top Bottom