Arama sonuçları: *

1. mando9098

B12 ilacı iğnesi mi mantıklı hapı mı?

karıncalanma dahil çoğu belirtiler var. b12 düşünmemin sebebi geçen yıl kanımda b12 nin yetersiz çıkması hocam belritmeyi unutmuşum ama kafamdan sallamıyorum b12'im düşük diye merak etmeyin.
  2. mando9098

hocam bunun polislik yada askerliğe herhangi bir engeli yoktur herhalde değil mi? internette göremedim böyle bir şey.
  3. mando9098

Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için. Muhabbet esnasında söyleceğim şeyi 10-15 saniye erteleyince unutuyorum. bir defa olmuyor sürekli oluyor ve geçmişte olan olaylarıda çok zor...
  4. mando9098

Selamlar. B12 vitaminimin eksik oldugunu düşünüyorum. Unutkanlık, ağız yaraları, kilo kaybı ve birkaç belirti mevcut. en önemlisi unutkanlık benim için. Muhabbet esnasında söyleceğim şeyi 10-15 saniye erteleyince unutuyorum. bir defa olmuyor sürekli oluyor ve geçmişte olan olaylarıda çok zor...
  5. mando9098

Sisteme geçmeden kırmızı reçete ilaç yazılabilir mi?

özel hastanemi bilmiyorum ama annemin üstüne yazmış olabilir o ihtimal aklıma gelmedi doğrudur. Bu daha mantıklı bir şey. Arkadaşın dediği üzere kırmızı reçeteler çok tehlikeli hatta bazı ilaçların uyuşturucu yapımında kullanıldıgını bılıyorum. 1729961981 hocam annemin e nabızına baktım oradada...
  6. mando9098

Kullandıgıma eminim ilacı. ama ne e-nabız'da nede başka herhangi bir yerde çıkmıyor.
  7. mando9098

Hocam muhtemelen evet demişimdir. Herhangi bir sistemde göremedim kırmızı reçete ibaresini veya gittiğimiz doktoru.
  8. mando9098

Yıllar önce ben ortaokulday'ken dikkat dağıgıklıgım için annem beni psikiyatriye götürmüştü. Doktor kiloma baktı, birkaç şey sordu aralarından birisi polis/asker olmak istiyor musun? sorusuydu, muhtemelen evet demişimdir çünkü 6-7 yaşımdan beri asker olmak istiyordum. Ne cevap verdiğimin inanın...
  9. mando9098

Sisteme geçmeden kırmızı reçete ilaç yazılır mı?

Yıllar önce ben ortaokulday'ken dikkat dağıgıklıgım için annem beni psikiyatriye götürmüştü. Doktor kiloma baktı, birkaç şey sordu aralarından birisi polis/asker olmak istiyor musun? sorusuydu, muhtemelen evet demişimdir çünkü 6-7 yaşımdan beri asker olmak istiyordum. Ne cevap verdiğimin inanın...
Top Bottom