Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

psikolog yorumları sahte olabilir mi?

Doktor takvimi sitesinde bir psikoloğu araştırıyordum. Yorumlarına bakarken fark ettim ki yorumların yazılma tarihleri saçma. Mesela aynı gün içerisinde 4 5 farklı insan yorum yazmış sonra 2 3 ay boyunca hiçbir yorum yok, sonra yine aynı gün içerisinde 4 5 yorum yapılmış. Başka siteden aynı...
  2. mertbuilding

psikolog fiyatları ne kadar

ücretler yazmıyor
  3. mertbuilding

bursa
  4. mertbuilding

Forumda psikoloğa giden arkadaşlar seans ücretlerini yazabilir mi? İnternette araştırdığımda en düşük ve en yüksek fiyat yazıyor 600-3500tl arası şeklinde. Ortalama fiyat hakkında bir türlü fikir sahibi olamadım.
  5. mertbuilding

lazer göz ameliyatı olmak neden hava harp okulunda engel?

Lazer göz ameliyatı sonrası göz numaran 0 olduğu halde pilot olamıyorsun diye biliyorum. 0 olduğu sürece ameliyat olup olmamak ne fark ediyor? Bilen biri açıklayabilir mi?
  6. mertbuilding

10 Yaşında 55 kiloyum. Obez miyim?

Dostum aynaya bakıp yanlış bir şey görüyorsun ki obez olup olmadığını sorguluyorsun. Bu yaşta vücut geliştirme yapamazsın ama onun yerine ilgini çeken bi spor varsa ona yazıl, sağlıklı beslen, abur cuburu azalt ve saatlerini bilgisayar başında geçirmemeye çalış.
  7. mertbuilding

9 Kiloyu Ne Kadar Sürede Verebilirim?

kalori açığı bırakıp kardiyo yaparak zayıflayabilirsin. cinsiyet yaş boy kilo ve günlük aktivite yoğunluğuna göre kilonu korumak için alman gereken günlük kalorini bulup her gün o kalorinin 300 400 azını alırsan sağlıklı kilo verirsin. yediğin yemeklerdeki kalorileri ve alman gereken kaloriyi...
Top Bottom