Dostum aynaya bakıp yanlış bir şey görüyorsun ki obez olup olmadığını sorguluyorsun. Bu yaşta vücut geliştirme yapamazsın ama onun yerine ilgini çeken bi spor varsa ona yazıl, sağlıklı beslen, abur cuburu azalt ve saatlerini bilgisayar başında geçirmemeye çalış.10 yaşında 55 kiloyum obez miyim?
Daha tam gelisme çağındasin birden bire boy attigin dönemde dengelersin10 yaşında 55 kiloyum obez miyim?
Uff benim vardı girerdim face oyunlarına çiftlik oyunu veya zombi oldurme uff sarardı10 yaşında forumu nerden buluyonuz ya Benim Facebook hesabım bile yoktu
Knk o 18 yaş ve üzeri için geçerliymiş.Bak canım benim vücut kitle indeksi diye bir şey oraya yazıyorsun boy kilo sana söylüyor.
11 yaşında foruma başladım şu an 13'üm tek sosyal medyam bu10 yaşında forumu nerden buluyonuz ya Benim Facebook hesabım bile yoktu
Obez değilsin. Yemene dikkat et.10 yaşında 55 kiloyum obez miyim?
rakamlara bakarsak kilolu görünmüyorsun yağ oran vs bilmiyoruz tabi , daha 10 yaşındasın gelişme çağındasın
Takma çok benim beden hocam derdi suan ki yaslarinizdaki boy ve kilolar önemsizdir ileride çoğu şey değişecektir diye ha suandada cok kötüyüm diyorsan aburcubur cok yiyorsan azaltabilirsin10 yaşında 55 kiloyum obez miyim?