Neler Yeni

Boyum 182 59 kiloyum yardım

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş
tamamdır başaracağım inşallah 10 günde 1.2 kilo aldım tam düzgün yapmadan ama yemeye çalıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok sağol yapacağım bu tarifi almaya başladım allaha şükür 10 günde fazla kasmadan 1.2 kilo
1-2 yıl önce ben de uyguladım o tarifi. 181 63 kiloyken 70e kadar çıktım. tavsiye ederim şiddetle.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
İyi iyi biraz başta yavaş kilo alırsın zaten sen devam et o tarife birde yemek yeme sıklığını arttir
tarifi 1 kere uygalam fırsatım oldu mmalesef o günde az kalori almıştım fakat yarından itibaren başlayacağım 10 da 6 fln beslenmeme rağmen 1.2 kilo idare eder bence belirli işler çıktı o yüzden tam şey yapamamıştım

hocam haftada 2-3 kez kullanmama rağmen 2 ayda falan aldım. hergün kullanırsanız 2 katını falan alabilirsiniz. disiplin işi bu hocam
hergün kullanmaya çalışacağım inşallah teşekkür ederim

Üzgün Araba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Çağrı menekşe
tarifi 1 kere uygalam fırsatım oldu mmalesef o günde az kalori almıştım fakat yarından itibaren başlayacağım 10 da 6 fln beslenmeme rağmen 1.2 kilo idare eder bence belirli işler çıktı o yüzden tam şey yapamamıştım

Sıkıntı yok illa hergün yemek zorunda da değilsin haftada 3 bilemedin 4 birer gün arayla yapabilirsin yemek yemeyi de seviyorsan öğün sıklığını çoğalt yeterli olur

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Kerem Aktaş

hocam erken kalkmayı unutmayın. yani bi 9-10 gibi kalkın en erken. gün içinde fazla öğün yapma ve kalori alma fırsatınız olur.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
hergece yatmadan önce bebe bisküvisi keçi boynuzu pekmezi ve şekersiz fıztık ezmesini karıştır ağır gelirse süt ekle max verimi alırsın kardesım
Abi an itibari ile 62.3 oldum allaha şükür alıyorum artık görünüşüm de değişmeye başladı görünüşüm de değişiyor hedefeim 1 ay içinde 67 civarına gelmek tekrar dönüş yapacağım teşekkür ederim

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Talat
18 yaşlarımda bende aynı zayıftım 183 boy 56 kg idim spora başladım günde 4 ögün yiyordum ac kalmadım hic 3 ay sonra 65 kilo oldum birden bire kilo almamdan dolayı belimde yırtılmalar felan meydana geldi ekmek haric herşeyi yiyirodum yemek yemeden önce su felan içmemeye ve dik oturmaya dikkat et tokluk hissi yaratıyor az yiyorsun ama askere gittim geldim zayıfladım 58 kg sabitim şuan yaşım 29

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
18 yaşlarımda bende aynı zayıftım 183 boy 56 kg idim spora başladım günde 4 ögün yiyordum ac kalmadım hic 3 ay sonra 65 kilo oldum birden bire kilo almamdan dolayı belimde yırtılmalar felan meydana geldi ekmek haric herşeyi yiyirodum yemek yemeden önce su felan içmemeye ve dik oturmaya dikkat et tokluk hissi yaratıyor az yiyorsun ama askere gittim geldim zayıfladım 58 kg sabitim şuan yaşım 29
abi bence çabalasan alırsın aşırı kasmadan 1.5 ayda başladığımda 57.6 ydım şuan 62.5 oldum hemen hemen 5 kilo ediyor daha da alcam inşallah bence uğraşırsak olur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hergece yatmadan önce bebe bisküvisi keçi boynuzu pekmezi ve şekersiz fıztık ezmesini karıştır ağır gelirse süt ekle max verimi alırsın kardesım
Kanka Cicibebeyi çok abartmasın yapacaksa bile yağlandırır.

1Swench

80+
Alıntıyı görüntüle
bu sen misin reis dogru soykendini atda se

yaşım a15 boyum 183 fakat 59.3 kiloyum 55 gün içinde günde yakaşık 3k kalori gainer ve fitness ile 67 seviyelerine gelmem mümkün mü spora yaklaşık 3 hafta önce başladım beslenme normal bi şekildeyaklaşık 1.5 kilo aldım yardımlarınızı bekliyorum
kankam 1 ayı gecirmissin suan guncel kilon nedir ? bu arada 1 ayda 3 4 kilo alman mumkun ancak sureklilik tasimaz, yani ilk ayda aldigin 3 kilo sonraki ayda 2 ye 1 e dusebilir anca rahat en az 63 kilo olursun

birader sende at kendinide sanada bakalim kucuk ezik seni

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
kankam 1 ayı gecirmissin suan guncel kilon nedir ? bu arada 1 ayda 3 4 kilo alman mumkun ancak sureklilik tasimaz, yani ilk ayda aldigin 3 kilo sonraki ayda 2 ye 1 e dusebilir anca rahat en az 63 kilo olursun

birader sende at kendinide sanada bakalim kucuk ezik seni
kanka şuan güncelde 62.5 im

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,560
Üyeler
164,162
Son üye
yatakbazabaslik