Arama sonuçları: *

1. M

Protein Tozu Lazım Yardımcı Olur Musunuz

e olum olabilirsin eee yani ne anlamam gerekiyo bu protein tozu konusunda yanlış dusundugunu değiştirmiyo
  2. M

182 77 kiloyum ve yag oranımda 11-12 ve kendimi ince hissediyorum Not: ben kaleciyim fitness la ilgiliş bi ugrasım yok 1680604589 protein tozu sana ozel bişi vermiyo sen o protein oranını doğal bi şekilde alsan daha yararlı dogal sekilde alamıyosan protein tozu alıyosun zaten
  3. M

tamam knk haklısın,sadece millete tavsiye verme sen
  4. M

brocum sen beni anlamıyon heralde ulan cubuk kraker gibi gozukcekse bu cocuk niye protein tozu kullansın adam 60 kilo 60 60 kiloya kaç kilo kas koyacak azcık bilde konus
  5. M

knk o kiloda kaslı olsa ne olur olmasa ne olur o kiloda emin ol kasın k si gozukmez
  6. M

geçenlerde bi marka buldum ve suan kullanıyorum bi sıkıntısını gormedim detaylı bilen biri bana yardımcı olursa sevinirim https://www.runnutrition.com.tr/kategori/protein-tozu?gclid=Cj0KCQjwla-hBhD7ARIsAM9tQKtLGTdg-kKCx3sfLefw1vRXZpWIlSEiErxvZql-ePMrc3stIhzUkJkaAjeXEALw_wcB
  7. M

knk sen oyle desene,protein tozu dısında bide gainer alman gerekiyo senin protein tozu suan sana nerdeyse hçbir etki yapmaz
  8. M

la olum siz manyakmısınız bunların hiçbirturlu faydası olmadıgını düşünüyorum ve mide bozduguna dair duyumlarım var ve ayrıca azcık kafanızı çalıstırın 2 kiloluk wheyler 1000 tl oolmusken sizce bu fiyata bu urunler olabilirmi
Top Bottom