Arama sonuçları: *

• Users: mortah
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mortah

Sizce okullar yine kapanır mı?

Kapancak gibi duruyor bu gidişle. Kurallara uyan çok az kişi var.
  2. mortah

İntihar Etmeyi Düşünüyorum Yardım Edin

Umutlu olabilirsin, ortak düşünceye sahip bir kuşak geliyor; Mutlu olabilirsin çünkü zarar vermekten korktuğun bir ailen var (Ailesi gözlerinin önünde öldürülen veya ölen kişileri düşün); Bu konuyu açabilecek bir cihaza ve internete sahipsin yani bilgiye ulaşabilirsin ve nitelikli insanlara...
  3. mortah

Covid olduk ne yapmalıyız

Hocam annem ben grip olduğumda limon ve suyu karıştırıp hafif ılıtırdı içerisine de 2 tatlı kaşığı bal koyup karıştırırdı. Çok bi katkısı yok belki ama boğaz ağrısıja falan alır. (Alerjiniz yoksa ve 1 su bardağından fazla içmezseniz)
  4. mortah

Covid olduk ne yapmalıyız

Geçmiş olsun. Tavsiyem bal+limon karıştırıp içebilirsiniz. Ön sağ çamurlukta hasar bırakabilir o.O2
  5. mortah

Nasıl Kusabilirim Acil Yardım

Geçmiş olsun markayla alakalı olduğunu düşünmüyorum ben dışardan yemeden önce mutlaka yemek sepetine veya oranın google yorumlarına gore yemenizi tavsiye ederim mesela aydın bk de burgerler güzelken biga bk de çok bayat. Markayla alakası yoktur bence popeyesi gayet beğeniyorum şahsen.
  6. mortah

Bu bölgede kıl dönmesi olur mu?

Olabilir ailene danış
  7. mortah

Sağlığımdan endişeleniyorum

Ikimizinde kilo ve boyu aynı ama ben spor yaparak kilo aldım yoksa 50 falandım zayıf olanlar için spor hem gorünüşü iyileştirir hem de kilo almanı sağlar
  8. mortah

Sol elimde ağırlık arttıkça titreme oluyor ne yapmam lazım

Dayanıklilık işi fazla yük binince kaslar kendini sıkar ve titreme yapar.
  9. mortah

Tek taraflı burun tıkanıklığı

Bende aynı sorunu yaşıyorum doğumsal benimkisi şu an 16 yaşındayım alerjik rinit te var ayrıca onun için bana bir hap verdi onunla hallettim 18 19 yaşında bu eğrilik yüzünden smeliyat olmam heerektiğini söyledi doktorlar
  10. mortah

Yanlışlıkla Tarihi Geçen Ketçap Yedim Ne Yapabilirim

Kusman iyi olur onun harici doktora gitmelisin
Top Bottom