Neler Yeni

Sol elimde ağırlık arttıkça titreme oluyor ne yapmam lazım

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
Merhaba arkadaşlar Yaşım 35 kilom 140 boyum 198 Sol elim 10kg ağırlık üzeri kaldırınca kendi kendine titremeye başlıyor. Sağ elimde 40kg da kaldırsam hiç bişey olmuyor bunun sebebi nedendir bilen varmı yaklaşık 5-6 yıldır bu problem var genelde ağır kaldırmadığım için sorun etmedim ama sürahi felan kaldırırkende titriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde elimi sıkınca titriyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
Merhaba arkadaşlar Yaşım 35 kilom 140 boyum 198 Sol elim 10kg ağırlık üzeri kaldırınca kendi kendine titremeye başlıyor. Sağ elimde 40kg da kaldırsam hiç bişey olmuyor bunun sebebi nedendir bilen varmı yaklaşık 5-6 yıldır bu problem var genelde ağır kaldırmadığım için sorun etmedim ama sürahi felan kaldırırkende titriyor.
zayıflayın biraz hocam. 2 metresiniz ama genede kilonuz var biraz fazladan. belki kiloyla alakalıdır? (sağlıktan anlamam eğer yanlış dediysem takma bu mesajı o.O2 )

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Sol el daha kuvvetsiz olabilir,çoğu kişide böyle diye düşünüyorum çünkü islam gereği çoğu işi sağ elle yapıyoruz.Bunu çözümü ısınma haraketleri yaparak dumbıl kaldırmak.Etkisi oluyor.Ama ısınmadan yapmayın yoksa 3-4 gün kolunuz kötü olabilir.

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya

Dayanıklilık işi fazla yük binince kaslar kendini sıkar ve titreme yapar.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

@DOGANALPASLAN

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
videosunu çektim birazdan paylaşıcam.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
sürahiyi neden sol elle kaldırıyorsunuz sağlaksanız onu anlamadım

Köylü

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Bahadır Özel
Sol el daha kuvvetsiz olabilir,çoğu kişide böyle diye düşünüyorum çünkü islam gereği çoğu işi sağ elle yapıyoruz.Bunu çözümü ısınma haraketleri yaparak dumbıl kaldırmak.Etkisi oluyor.Ama ısınmadan yapmayın yoksa 3-4 gün kolunuz kötü olabilir.
Bunun islamla ne alakası var mübarek, dünyadaki tüm insanların çoğu sağ el ile iş yapar.

Şahsi fikrim sol kol kuvvetsiz kalmış. Sporu 5-6 senedir aralıksız yaptıysanız da bu mantıklı değil. Ki 5 seneye gerek yok zaten maks 1 senede taş gibi olur.

Ayrıca hocam o boy o pos nedir, shaquille o'neal gibi adamsın maşallah

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
islamla sağ el kullanmanın alakası ney?

Veunex12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MertKocak
El ve parmaklarınızda uyuşma hissi oluşuyor mu? İlk 3 parmağınızda ağrı ya da karıncalanma hissi oluşuyor mu? Eğer oluşmuyorsa kas probleminden kaynaklı bir titreme olabilir ama bahsettiğim sorunlarda varsa sinirsel bir rahatsızlık olabilir.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,553
İsim
Hakanbey
5dk üzeri titrerse uyuşmayı bırak his kaybı bile oluyor. hareket ettiremiyorum felç gibi

Veunex12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
MertKocak
Ailede şeker hastalığı öyküsü var mı? Parkinson öyküsü var mı? Bu tarz titreme ve his kayıpları yüksek ihtimalle sinir sıkışmasından kaynaklı olabilir kilonuzun fazlalığıda sinir sıkışmalarını kolay bir şekilde tetikleyebilir. Hastaneden randevu alıp EEG çekimi yaptırabilirsiniz. EEG odasında bir cihazdan sinirlerinize elektrik veriliyor ve sinirle elektrik arasındaki latency grafik olarak ekrana yansıtılıyor eğer düşük çıkarsa sinirin bağlı olduğu yere göre gerektirirse cerrahi işlem yapılabiliyor. Genelde his kaybı uyuşma karıncalanma titreme gibi sorunlar karpal tünel sendromunun bir işareti olabiliyor.

Eğer cerrahi bir operasyon gerektirmiyorsada medikallerden eldiven reçete ediliyor bu şekildede bazı sinir sıkışması sorunları çözülebiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom