Arama sonuçları: *

1. mortemeyn

1 Bardak BİRA mı daha zararlı 1 bardak KOLA mı ?

Oh afiyet olsun. Ben pek sevmiyorum arada bir içersem içiyom.
  2. mortemeyn

Afiyet olsun tamam havalı değil zararlı da değil yararlı hatta. Keyfine içene laf etmedim ki fakat her gün içerim hafta 1 içerim gibi şeyler diyene saygım yok kimse kusura bakmasın. Her hangi bir bağımlılığı olana karşı bir saygı duymuyorum.
  3. mortemeyn

Hahahahaha alkol içen içsin hatta afiyet olsun beni hiç ilgilendirmez daha az zararlı diye bir şey ne kadar mantıklı?
  4. mortemeyn

Diyorum ya keyfine içiyorum de geç zararsız diye savunmanın ne luzmu var. Bana ne kendinize verdiğiniz zarardan.
  5. mortemeyn

İki biraya sarhoş olanda ne bilyim mantığı diyorsun yani. Tamam en çok sen içiyorsun sarhoş olmadan.
  6. mortemeyn

Antik mısırda kafa yapıcı otları da yakıp çekiyorlardı şu an antik mısırda değiliz. Besleyicilik istiyorsan gider besleyicilik alırsın. Neden beslenmek için tüketeyim. Beslenmek istiyorsam gıda alırım. 1725181266 Zevk için tüketilirse bende bir şey demem zararı düşünmezsin zaten bu durum da...
  7. mortemeyn

Aynen bence de bende öyle düşünüyorum. Sonradan anlarlar.
  8. mortemeyn

Bir şey doğal diye yararlı diye bir şey yok. Birisi mideye zarar diğeri de boş yere karaciğeri yoruyor. Ne gerek var mis gibi su var maden suyu var ondan iç. 1725180159 Yav bide içsem ne olur içmesem ne olur su mu bu da içmeyince öleyim. Yaş ilerleyince anlarlar alkolün aslında havalı olmadığını.
  9. mortemeyn

Yav ona bakarsak doğal diye her şeyi içelim sigarada zararlı değil bu mantıkla. @Kürşat K.T.K dediği doğru. İkisi de çok zararlı. Bira yararlı demek de saçma 90larda gazete küpürü gibi.
  10. mortemeyn

Çok basit düşünüyorsun bahsettiğin şeyler kalori oluşturan şeyler. Ek olarak farklı içeriklerde var ya ona takıldım. Sadece Su yağ şeker yok ya içinde. Bu şekilde kıyaslama yapılmaz ki. Toksin maddeler var asit var koruyucular var gibi gibi devam eder. Bunların kalorisi yok fakat bunlarda...
  11. mortemeyn

Zararı kaloriye göre mi kıyaslıyorsun ben mi yanlış görüyorum?
  12. mortemeyn

Kepek sorununu nasıl çözebilirim?

Aynen benimde öyle oldu valla hemen halletti ilk seferde 2 dk sürüp bekliyorsun donra normal şampuan gibi
  13. mortemeyn

Kepek sorununu nasıl çözebilirim?

Egzama gibiyse: https://www.akakce.com/sampuan/en-ucuz-vichy-dercos-normal-ve-yagli-saclar-kepek-karsiti-390-ml-fiyati,5315596.html https://www.akakce.com/sampuan/en-ucuz-vichy-dercos-kepek-karsiti-390-ml-fiyati,624150710.html Ben uzun süredir kullanıyorum tüm sorunum çözüldü. Bırakınca geri...
  14. mortemeyn

Kan verirken bayılmak

Yanına meyve suyu al. Kan verince meyve suyu iç hemen. Bende de var kan tutuyor o yüzden bir anda kan şekerim düşüyor. Meyve suyu gibi bir şey ile hemen toparlarsın.
Top Bottom