Arama sonuçları: *

1. raFixed

2 dişime implant yapcaklar yaptıran var mı ?

piyasasını bilmiyorum hocam işin ehli tanıdıklarınız varsa kesinlikle danışın ama 6-7 yıl önce passatımızı satıp babama komple implant yaptırmıştık sivasta şu an çok sorun çekiyoruz hocayı iyi seçememişiz
  2. raFixed

2 dişime implant yapcaklar yaptıran var mı ?

kesinlikle çok araştırıp işinin ehli bir hocaya paradan kaçmadan yaptırın hocam dandik implantlar sıkıntı yaratıyor
  3. raFixed

Lens kullanan varmı? (-2,75 Miyop)

kesinlikle bir daha gözün bozulmayacak garantisi veriliyorsa benim de aklımda var çizdirmek bir daha çizdirilemiyor muhabbeti doğru mu arkadaşlar bilgisi olan var mı
  4. raFixed

Fitness'ta 1000 kalori yakmak!

hastalığını niye kendisi için sorsun belki de ne zamandır yaptığına ve programına bakıp o kadar kalori yakmıyorsundur diyecek :D
  5. raFixed

Dis Eti damaklarım ağrıyor.

kanka paradontax iğrenç bir tatta olduğu için kesin daha çok işe yarıyodur :D onu da al istersen beni de daha iyi hissettiriyor nedense
  6. raFixed

Spor için kendimi geliştirmek istiyorum.

ev egzersizleri diye uygulama var storelarda bırakmadan yaparsan gayet işe yarıyor
  7. raFixed

Kilolu olmak nasıl bir duygu?

her kıyafetten çıkan çirkin göbeğini görünce diyosun bi şeyler yanlış
  8. raFixed

Su toplaması patlamadan geçer mi?

un dökebilirsiniz bölgeye
  9. raFixed

Yazın çok kg alır mıyım?

metabolizmana bağlı kanka
  10. raFixed

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğuna karşı öneriler

sosyal medya detoksu yapabilirsin ben yaptım açık şekilde faydasını gördüm ayrıca hayal gücünü canlandıracak kitaplarla daha da iyi bir mental sağlığa ulaşabilirsin ders konusunda sosyal medya detoksunun sebebi de hızlı akış sınırsız bilgi beynin o hıza alışıyor ve soru çözerken bunaltıyor seni...
Top Bottom