Arama sonuçları: *

1. T

14 yaşında hangi sporlar yapılır?

Evde spor yapıyorum sadece dışarı çok çıkmıyorum
  2. T

İnş ya ben anlamadım annem uzun babam uzun abim uzun ben kısa kaldım hiç dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim ondan mı acaba
  3. T

İlla zayıflamak istiyorsan kalori açığı oluştur sabahları aç karna spor yap 20dk 1 saat sonrada kahvaltı yap 1 haftada 3 kilo verirsin rahatça Kalori açığı +sabah spor ve bol su
  4. T

178 ne laaa ben 15 im 161 im pu
  5. T

Elde egzama sedef karışımı bir yara

Aga öğrenebildin mi
  6. T

Elde egzema sedef karışımı yara

Selam arkadaşlar ben bu konuyu babam için açtım elinde egzema sedef karışımı bir yara var 3 doktora gitti verdiği kremler bir işe yaramadı bende size sorayım dedim tavsiye verecekler varmı babam fotoğrafçı işinde zorlanıyor krem önericek fln varmı
  7. T

Geçmiş olsun çok illet bir şey ya babam eline kolaya bile dökemiyor şimdi sülük yaptırmayı deneyecek sende deneyebilirsin belli fayda eder 1622880181 Tamamd Tamamdır öğrenirsen lütfen yaz
  8. T

Merhaba arkadaşlar bu konuyu babam için açtım elinde bir yara var bıçak kesiği gibi doktsrs fln gitti egzama sedef karışımı demiş krem verdi sürüyor fakat fayda etmiyor 1 yılı geçti aranızda Böyle bir hastalığa yakalanan atlarsn varsa yardımcj olur musunuz
Top Bottom