Basketbol olabilir, boy kazanabilirsin biraz daha. Yüzme olabilirSelam arkadaşlar yaz tatilinde spor yapmak istiyorum koşu gibi şeyler önermeyin ayağım sıkıntılı kilo vermeme yardımcı olursa iyi olur (boy:178 kilo:79)
178 ne laaa ben 15 im 161 im puSelam arkadaşlar yaz tatilinde spor yapmak istiyorum koşu gibi şeyler önermeyin ayağım sıkıntılı kilo vermeme yardımcı olursa iyi olur (boy:178 kilo:79)
Yaşın var daha, basketbol falan oynarsan uzarsın sen de178 ne laaa ben 15 im 161 im pu
İlla zayıflamak istiyorsan kalori açığı oluştur sabahları aç karna spor yap 20dk 1 saat sonrada kahvaltı yap 1 haftada 3 kilo verirsin rahatçaSelam arkadaşlar yaz tatilinde spor yapmak istiyorum koşu gibi şeyler önermeyin ayağım sıkıntılı kilo vermeme yardımcı olursa iyi olur (boy:178 kilo:79)
İnş ya ben anlamadım annem uzun babam uzun abim uzun ben kısa kaldım hiç dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim ondan mı acabaYaşın var daha, basketbol falan oynarsan uzarsın sen de
E hareketsiz vücut pas tutar, hareket et, hobi edin, aktiviteler yap. Asosyalliğin bir yararı yok ,kimsen yoksa tek başına takılİnş ya ben anlamadım annem uzun babam uzun abim uzun ben kısa kaldım hiç dışarı çıkmıyorum sürekli evdeyim ondan mı acaba
Evde spor yapıyorum sadece dışarı çok çıkmıyorumE hareketsiz vücut pas tutar, hareket et, hobi edin, aktiviteler yap. Asosyalliğin bir yararı yok ,kimsen yoksa tek başına takıl