Minimum bütçe ile ikinci el sistem toplama

Arkadaşlar konuya dahil olup yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim. Kafamdaki sistemi nihayet toplayabildim. Totalde 3 - 3.5k arasında bir maliyeti oldu. Parçaları ikinci el topladım. Sadece kasa(psu'suz) elimde vardı eskiden kalma diğer tüm parçaları ikinci el zorla pazarlıkla bir şekilde topladık. Tekrardan herkese teşekkürler.

İ5 3470
Asus H61Mpro
Sapphire Rx570
16 GB Ram
500 GB Hdd
500W Psu

berat pc.jpg

Not: Kablo karışıklığına takılmayın çok özenemedim. Psu kabloları kısa geldi niye anlamadım ama çok da sorun değil kontrol ettim çalışırken herhangi bir olumsuzluk yaratmıyor.

Arkadaşlar konu güncellemesi yapıyorum.
Birkaç ay önce topladığım bu sistemi yükseltmek için satmak durumundayım. Özellikler yukarıda yazıyor lakin tekrardan yazayım. i5 3470, 16 gb ram, 500gb hdd, rx570, kasa sharkoon tg4 baya eski bir kasam birkaç olumsuz durumu var tabii ki lakin kullanıma ve sisteme etki eden bir durum değil. Birincisi son mesajımdaki resimde gözüken üst taraftaki ezik ve buna bağlı üst taraftaki düzlükte bir bombe var. (Bu bahsettiğim durumun yan camın takılmasına herhangi bir etkisi olmuyor sorunsuz takılıyor.) İkincisi fanların ledlerinden bazıları yanıyor bazıları yanmıyor. Fan dönüşünde, fanlarda veya hava akışında herhangi bir sorun yok bu yüzden ben de bu şekilde kullandım.

Bu cihazı bu şekilde kaça satabilirim ederi nedir?

Farklı platformlarda aynı işlemci ve 1050ti lı kasalara 9-13k arası komik fiyatlar gördüm. Piyasayı bilen kişiler fiyat konusunda yardımcı olursa sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,335
Üyeler
183,267
Son üye
Mehme-t
Geri