Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,175
- İsim
- Volkan
şöyle diyim kardeşe G4400 ASUS PRİME Z270p 8gb ram POWERCOLOR RED DRAGON rx 470 3500 e aldım uprgadeler yaptım i5 7500 16 ram gtx 1060 3gb 5500 e geldiHerkese selam. Şimdi güncel de bilgisayarım var r5 5600 rtx3060 fazlasıyla işimi görüyor. Macbook da var ofiste onu kullanıyorum fakat şöyle bir durum var. Silkroad oynuyorum, çarları bottan kontrol ediyorum ve 7/24 açık çarlar. Evdeki bilgisayarı açık bırakıp uzaktan bağlanıyorum ama arada bir İnternet kesilmesi veya elektrik kesintisi olduğunda sıkıntı oluyor. O yüzden bu toplamak istediğim bilgisayarı ofise koyup sürekli açık bırakıcam ve sadece silkroad oynayacağım. Yüksek oyunlarla çok işim yok en fazla belki league of legends oynarım ekstra olarak.
Bir aralar intel xeon işlemcilerle çok ucuza böyle bilgisayarlar toplanıyordu bunlarla ilgilenen hangi parçalar nelerle uyumlu bilen arkadaşlar bana yardım edebilir mi?
Sarı siteden normalde ikinci el bir kasa alıcaktım ama baktım ki 1050ti lı sistemlere 13-14 yazıyorlar. O yüzden dediğim şekilde bir şey yapmak daha mantıklı geliyor. Çünkü çok Bi kullanım amacı yok sadece silkroad ve lol oynatsın yeter benim için.
Hangi xeon işlemci daha iyi olur, xeon yerine başka bir şey mi kullanılmalı, hangi anakart, hangi ekran kartı vs vs. bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Belli bir bütçem yok minimum ne olursa bütçe o olur kafi. Bahsettiğim bu sistemler eskiden 1500 liraya toplanıyordu. Şu an tahminimce 5-6 tutar gibi geliyor tavsiyelerinizi bekliyorum.