Arama sonuçları: *

1. V

İstanbul'da Randevu Bulamıyorum (MHRS)

Hocam gerçekten saçmalık, kolay gelsin, umarım bulursunuz... 1705602687 Hocam randevudan ziyade ilgili doktora yönlendiremez mi acaba?
  2. V

Hocam güzel taktik, randevu bulamazsam acile giderim, teşekkürler :) 1705602488 Tamamdır hocam, taktik için teşekkürler.
  3. V

Aynı şeyi yaşıyorum hocam, anneanneniz için yaşlılık öncelik durumu vs. yok mu? 1705602372 Tanıdık yok, öncelikli vatandaş da değiliz maalesef :) 1705602426 Hocam hastanedeki aile hekimi mi? Orada da aile hekimliği bölümü var sanırım, sağlık ocağından bahsediyorsanız ona gidicem en son çare...
  4. V

Arkadaşlar karnımda (göbek deliğinin altı ve civarı) bir ağrı oluyor sürekli, dahiliyeden randevu bakıyorum, İstanbul avrupa yakasında sabah 10'da bile baksam çıkmıyor randevu, ilçeyi geçtim yani. Anadolu'da çıkıyor da onun için de tüm günümü feda etmem lazım git gel. Randevu alma taktiği olan...
  5. V

psikiyatri ilaçları işe yarıyormu

He işte hocam o sıkıntı, yani o sonra geçiyor mu acaba yoksa hep laglı mı yaşıyon
  6. V

psikiyatri ilaçları işe yarıyormu

Hocam rahatlama hissi gelmesi iyi bir şey değil mi, bende bir ara rahatlama değil de umrunda olmama hissi gelmişti. Düşün mesela yarın meteor çarpıcak deseler bile strese girmiyorsun, sizde de mi öyle oldu?
Top Bottom