Neler Yeni

psikiyatri ilaçları işe yarıyormu

oliveforge99

80+ Silver
Bu tarz soruları profesyonel olarak bu işi icra edenlere yöneltmek çok daha iyi bir seçim olacaktır.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
anarfil önerirse psikiyatristin işe yarıyor knk

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
Yan etkisi olabilir. Psikiyatristin önerdiği ilacı kullanmıştım uzun zaman boyunca kalem tutamıyodum bıraktım düzeldim.

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
uyuşma değilde rahatlama hissi geliyor böyle kuş gibi hissediyorsun hiç bir şey umrunda olmuyor şöyle düşün online oyun oynuyorsun ama oyun hep lagda
Hocam rahatlama hissi gelmesi iyi bir şey değil mi, bende bir ara rahatlama değil de umrunda olmama hissi gelmişti. Düşün mesela yarın meteor çarpıcak deseler bile strese girmiyorsun, sizde de mi öyle oldu?

JackRyan

80+ Silver
genel olarak evet zombi modunu açıyor insanda
Kaç kere aldında yorum yapiyorsun?

Konu sahibi mutlaka gidin milletin abarttiği gibi değil benim bir kaç sorunum vardı şuan gayet iyiyim tavsiye ederim asla uyuşma yorgunluk gibi şeyler olmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan Ceyhan
psikiyatri ilaçları işe yarıyormu ?
fazlasıyla yarıyor kullanmış biri olarak konuşuyorum ama ilaçların uzun vaadeli etki etmesni istiyorsan ilacı alırken sahip olduğun psikolojiyi hayatına koyman lazım taktığın ilacı sana kullandıran şeylerin gereksizliğini görmelisin

WhoCares

80+ Gold
Hocam rahatlama hissi gelmesi iyi bir şey değil mi, bende bir ara rahatlama değil de umrunda olmama hissi gelmişti. Düşün mesela yarın meteor çarpıcak deseler bile strese girmiyorsun, sizde de mi öyle oldu?
ben kullanmiyorum yakın bir arkadaşım kullaniyor :kekw: rahatlama iyi bir şey gibi gözüksede tepkime süren ve algılama süren azalıyor 10 fps gibi dolaniyorsun etrafta
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaç kere aldında yorum yapiyorsun?

Konu sahibi mutlaka gidin milletin abarttiği gibi değil benim bir kaç sorunum vardı şuan gayet iyiyim tavsiye ederim asla uyuşma yorgunluk gibi şeyler olmuyor.
hayırdır doktormusun kardeşim de herkesin reaksiyonları aynı olmayabilir sende olmadı diye başkasında olmasını beklemiyorsun sanırım

viceking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Vedat Kahraman
ben kullanmiyorum yakın bir arkadaşım kullaniyor :kekw: rahatlama iyi bir şey gibi gözüksede tepkime süren ve algılama süren azalıyor 10 fps gibi dolaniyorsun etrafta
He işte hocam o sıkıntı, yani o sonra geçiyor mu acaba yoksa hep laglı mı yaşıyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,275
Üyeler
164,641
Son üye
ProceleSs
Top Bottom