Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Karın kası programı önerisi

teşekkür ederim hocam
  2. xSparkua.

Karın kası programı önerisi

merhaba şuan aktif olarak spor ve diyet yapıyorum yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum bu sürecte de karın bölgemi yağ oranı düştüğünde daha belirgin olması için karın kası antrenmanı yapmak istiyorum aranızda kullanan ve tavsiye ettiğiniz karın programı önerisi olan var mı iyi iyi akşamlar
  3. xSparkua.

Protein Tozu Önerir misiniz?

https://takehiq.com/collections/protein-tozu/products/hiq-hi-pro-900g %10 indirimle 1060tl ye geliyor güzel ürün aktif kullanıyorum
  4. xSparkua.

Saç hacimlendirmek için bir krem var mı?

wax kullanın hocam saç tipinize göre internette aratıp size daha uygun olanı bulabilirsiniz
  5. xSparkua.

Creatin önerir misiniz

hocam eski konulara baktımda hiq onermisler ikisi arasında kaldım kingsize daha iyi gibi geliyo ama bilemedim
  6. xSparkua.

Creatin önerir misiniz

1-2k arası creatin önerir misiniz bu ürünü kullanıyordum https://www.kingsize.com.tr/urunler/kingsize-nutrition-creatine-powder-1000-gr/ gene aynısını mı alayım daha iyi önerebileceğiniz var mı
  7. xSparkua.

Yağ oranımı düşürmek için tavsiye yapar mısınız

yağ oranımı olabildiğince düşürmek istiyorum youtube dan biraz araştırdım ama burda da deneyimli insanlardan tavsiye almak güzel olur
  8. xSparkua.

Kedim diğer erkek kediyle çiftlesmeye calısıyor sanırım

tamam da kücük olana yazık ŞXLİKASMGŞİKMXAŞİSGJM onun sucu ne bisey yapmam lazım kafayı yedi
  9. xSparkua.

galiba ufak bi lpg belirtisi var
  10. xSparkua.

evde 2 yaşında bir kedim var eve baska bir erkek kedi geldi yaklaşık 5-6 aylık 2 yaşında olan ensesinden tutup kerkinmeye calısıyor baska bir odaya koydugum zamanda deli gibi bagırıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  11. xSparkua.

Nasıl hızlı kilo veririm

yani tavsiyem en azından düzelene kadar spor yapmanız bende de aynı problem vardı lise 1 de 91 kiloydum su an 68 kiloyum 72 olmaya calısıyorum çabalayınca oluyo
  12. xSparkua.

Nasıl hızlı kilo veririm

sanırsam tahminlerime göre yağ oranınız yüksek düşürmek için yapmanız gereken kilonuzun 1.5 katı kadar protein alıp spora başlamanız spora başlamak istemiyorsanız tavsiyem okuldan 1 saat önce sabah 6 da kalkıp 1 saat yürüyüş yapıp eve en azından 10kg dambıl alıp okuldan sonra da ağırlık...
  13. xSparkua.

Protein tozu önerir misiniz

8 aydır yapıyorum vücüdumda belirginleşme var ama günlük proteinimi almıyorum sadece o zaman mantıksız mı toz almak aktif olarak creatin kullanıyorum
  14. xSparkua.

bunu kötülüyorlardı tadı ve içeriği için galiba tadı nasıldır
  15. xSparkua.

öyle baktıgımız zaman cok daha basit kalıyor 1kg genelde 30 gün gidiyor genelde pek yemek yapamıyorum bir de zamanım olmuyor bunlar genel olarak çko önemli değil ama düşük karbonhidrat yüksek protein diyeti uyguluyorum günlük 120g protein almam gerekiyor o yüzden bi şekilde daha mantıklı gibi...
  16. xSparkua.

günlük yeteri kadar protein alamıyorum 800-1200tl civarına 1kg protein tozu önerir misiniz
  17. xSparkua.

800-1200tl arasına protein tozu önerir misiniz aktif olarak kreatin kullanıyorum sadece günlük protein alımım yeterli olmadığı için ekstra olarak almak istiyorum tavsiyeniz var mı
  18. xSparkua.

Kreatin sivilce yapar mı ?

cok tesekkür ettim uzun bir süre ara vereyim değişiklik olacak mı
  19. xSparkua.

Kreatin sivilce yapar mı ?

Sorduğum sorunun çok saçma oldugunu biliyorum normal şartlarda yapmaz fakat yaklasık 3 aydır kingsize kreatin kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yoktu hayatımda hiç bir değişiklik yapmadım sırtımda cok fazla sivilce ve kızarıklık cıkmaya basladı iltihaplı değil acaba yan etkisi ve ya içindeki bir...
  20. xSparkua.

"Müslümanlar Depresyona Girmez"

ben depresyonun tamamen boş bir şey oldugunu düsünüyorum hatay depremini de yasadım yakınlarımda öldü iliskilerim de bitti ailemle de kavga ettim ama hic bir zaman girmedim cünkü cok zaman kaybı gibi geliyor zaten kısa ve bomboş hayatında daha da boş yapıp kendi kendime triplere girmektense...
Top Bottom