Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Yanlış mı tıraş oluyorum?

Valla ben a-101 in 4x 3 bıçaklı mentorunu kullanıyorum. Sinekkaydı alıyor ve bugüne kadar 0 kanama. 1711567672 Ek olarak herbiri en az 10 kesim dayanıyor 1711567689 Fiyat olarakta çok makul
  2. xthepatates

Obez sayılıyor muyum?

Eğerki paran varsa güzel bir akıllı saat alabilirsin. Bu hem seni motive eder hem ortalama az bir sapma payıyla ne kadar kalori harcadığını, kaç adım attığını, vs. Vs. Gösterir.
  3. xthepatates

Obez sayılıyor muyum?

Yüzmek çok sağlıklıdır ve vücudunun neredeyse heryerini kullandığın için çok kalori harcarsın fakat sadece yüzmek seni bir yerden sonra sıkabilir. Bunun yanında güzel bir yürüyüş yapmak, biyere giderken otobüs/araba yerine yürümek veya bisiklet sürmek gibi şeyleride ekleyebilirsin. Lifli besin...
  4. xthepatates

Obez sayılıyor muyum?

Şeker kesmekle kilo veremezsin. Kalori açığı yapman lazım. Veya tam kalorini alıp çok aktif olman lazım. 1705878297 Hocam allah aşkına 6 kilo 42000 kalori yapar. Birde bunu 30 a bölersek günlük 1400 kalori yapar. Bunun içinde hergün düzenli olarak 120 küp şekere eşit şeker tüketmesi lazım...
  5. xthepatates

Gece işçisiyim, depresyonum tetikleniyor; ne yapmalıyım?

23 ağustos 2022 de indirdiğim bir döküman. Umarım sizede yardımcı olur. 1687639666 Sanırsam otomatik siliyor dosyayı.
  6. xthepatates

Gece işçisiyim, depresyonum tetikleniyor; ne yapmalıyım?

"Türkiyenin yüzyılı" nda kolay kolay geçeceğini düşünmüyorum. Bende uzun zamandır aynı senin gibiyim. sağlıklı düşünemiyorum. Durmadan beynimi kurcalayan bir hiçlik boşluk var. En son gerçek anlamda ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum.
Top Bottom