Arama sonuçları: *

1. zerolite

Hepatit b tek doz korur mu?

Hocam 1.doz işte. Staj için 1 doz yaptırmıştım 3 ay önce. 2. Doz için 1 ay sonra gel dediler ama yoğunluk vs olduğu için aklımdan tamamen çıktı.
  2. zerolite

Sağlık sektöründe staj yapıyorum hocam ondan sordum
  3. zerolite

Merhaba, hepatit b tek doz korur mu? Bilgisi olan var mı?
  4. zerolite

Devlet hastanesinde amalgam dolguyu söküp kompozit dolgu yaparlar mı?

Amalgam daha sağlam ve daha uzun ömürlüdür, sen çıkartmak istediğinde "Zararlı" Olacak civa çözüleceği ve bunu soluyacağın için. Şuanda ağzında bulunan dolgu zararlı değil. Değiştirmek istiyorsan bir devlete sor ama devletin yapacağını sanmıyorum.
  5. zerolite

Zararlı diye değiştirilmek istendiğinde de çözüldüğü için orada da zararlı, ama bu zarar ahım şahım değil tabii ki. Bölümünü okuduğum için diyorum ama arkadaş görünüm için değiştirecekse orasını bilemem. 1707675580 Öyle bir şey değil hocam o, çözülmesi gerekiyor bu işlemde yapılırken yada...
  6. zerolite

Amalgam dolgu yapılırken ve değiştirilirken zararlı, sadece orada çözülüyor. Yani ağzında durdukça zarar vermez ama görünüm olarak evet kötü.
  7. zerolite

Staj için gerekli belge sistemi nasıl işler?

Randevu çıkmıyor hocam hiçbir hastanede anlamadım gitti 1707671936 Hangi bölüme gideceğim birde onu soruyorum.
  8. zerolite

Staj için gerekli belge sistemi nasıl işler?

Arkadaşlar selam, 1 ve 3. satırı aile hekiminden çıkardım ancak 2'yi nereden çıkartabilirim bilginiz var mı? Devlet hastanesi yapar mı bunu? Yaparsa hangisi yapar? İstanbul Avrupadayım.
  9. zerolite

Agiz suyu nasil kullancam

Dişlerini fırçaladıktan sonra kapağın üzerindeki noktaya kadar doldur, 30-45 saniye çalkala tükür. bu kadar.
  10. zerolite

İş yerinde gözüme 502 kaçtı

olmazsa randevu alayım gideyim.
  11. zerolite

teşekkürler, yok gibi ama huzursuzum ileride bir durum olur mu diye.
  12. zerolite

Dostlar selam, görünüşte bir şey yok iş yerinde ucu donmuş 502 yapıştırıcının ucunu açtığımda gözüme de bir parça sıçradı direkt gözümü açıp açıp kapattım ki yapışıp kalmasın diye. Sonrasında gittim yıkadım 20-30 saniye. Görüşte vs bir şey yok bu olay dün yaşandı ama içimde bir huzursuzluk var...
  13. zerolite

Sınav senesi ve kilo

Şimdi ne yaparsan yap yine de bir artış olacaktır, ama eğer fast food ve aburcubur tüketiyorsan onları kesmen gerek.
  14. zerolite

Sınav senesi ve kilo

Bende de mezun senemde olmuştu, sonrasında normal gündelik düzene oturunca verdim fazlalıkları
  15. zerolite

Kardeşim de sürekli uçuk çıkıyor

Tabii ki doktora gidin, vitamin eksikliğinden olabilir. Doktor kesin bir sonuç söyler zaten hocam.
  16. zerolite

19 yaşından sonra boy uzar mı?

Türkiye’de boy çok abartılıyor benimde kısa (170) takmamak lazım benim 19 dan sonra uzamamıştı ama genetik, arkadaşımda kısaydı 19-20 yaşında uzamıştı
  17. zerolite

Babama sigarayı nasıl bıraktırabilirim?

Yok anlatamıyorsun, benimde annemin kalp damarları tıkanmıştı sigarayı bırakması lazım dendi hala günde 1 paket içiyor.
  18. zerolite

Puff sigara zararlı mı?

Yani her b*ku içeceksiniz diye bir lüzüm yok, tabii ki sağlığa zararlı ve evet uzun vadede kanser riski taşımakta. Eğer reşit bireysen kontrollü şekilde içmende sorun olacağını sanmıyorum, bağımlılık konusunda da dudak tiryakisi olma ihtimali mevcut.
  19. zerolite

13 yaş elektronik sigara

Konunun troll konu olduğunu düşünüyorum, 13 yaşında bir insan hiç yoktan biraz yazım kuralı bilmeli. "Citten" gibi kelimeler var yazmalarında, ayrıca 13 yaşında ben internetten gelir elde ediyordum yani hastalığını bile bile böyle mallık yapılacak bir yaş değil. Eğer trollse konunun amacını...
  20. zerolite

köpek saldırdı yardım edin

oyun istiyor abisi (!)
Top Bottom