Neler Yeni

Hepatit b tek doz korur mu?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhaba, hepatit b tek doz korur mu? Bilgisi olan var mı?

~helloworld

80+ Bronze
Merhaba, hepatit b tek doz korur mu? Bilgisi olan var mı?
Hocam ciddi bir mevzu olsa gerek hepatit b nin sebepleri ciddi en azından. Buradan bilgi almanızı tavsiye etmiyorum bu konularda. Çünkü kanser riskleri vesaire mevcut. Burada yanlış bilgi veren birinin o vebali almasını istemem sizin de sorun yaşamanızı istemem. Bence görüş almayın bu konudan tavsiyemdir.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ciddi bir mevzu olsa gerek hepatit b nin sebepleri ciddi en azından. Buradan bilgi almanızı tavsiye etmiyorum bu konularda. Çünkü kanser riskleri vesaire mevcut. Burada yanlış bilgi veren birinin o vebali almasını istemem sizin de sorun yaşamanızı istemem. Bence görüş almayın bu konudan tavsiyemdir.
Sağlık sektöründe staj yapıyorum hocam ondan sordum

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
tek doz dediğin toplamda tek doz mu? yoksa hatırlatma veya pekiştirme dozları tek oluyor

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek doz dediğin toplamda tek doz mu? yoksa hatırlatma veya pekiştirme dozları tek oluyor
Hocam 1.doz işte. Staj için 1 doz yaptırmıştım 3 ay önce. 2. Doz için 1 ay sonra gel dediler ama yoğunluk vs olduğu için aklımdan tamamen çıktı.

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Gökhan
Hocam 1.doz işte. Staj için 1 doz yaptırmıştım 3 ay önce. 2. Doz için 1 ay sonra gel dediler ama yoğunluk vs olduğu için aklımdan tamamen çıktı.
normalde üç doz yapılır. tek dozdan bir medet ummak yanlış olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

gidip aşı ol bence. aşı olma zamanı geçmiş olsa bile aşı takvimine tekrar başlamak gerekmiyor ama istersen sen yine de doktora bir danış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom