Hocam ciddi bir mevzu olsa gerek hepatit b nin sebepleri ciddi en azından. Buradan bilgi almanızı tavsiye etmiyorum bu konularda. Çünkü kanser riskleri vesaire mevcut. Burada yanlış bilgi veren birinin o vebali almasını istemem sizin de sorun yaşamanızı istemem. Bence görüş almayın bu konudan tavsiyemdir.Merhaba, hepatit b tek doz korur mu? Bilgisi olan var mı?
Sağlık sektöründe staj yapıyorum hocam ondan sordumHocam ciddi bir mevzu olsa gerek hepatit b nin sebepleri ciddi en azından. Buradan bilgi almanızı tavsiye etmiyorum bu konularda. Çünkü kanser riskleri vesaire mevcut. Burada yanlış bilgi veren birinin o vebali almasını istemem sizin de sorun yaşamanızı istemem. Bence görüş almayın bu konudan tavsiyemdir.
Hocam 1.doz işte. Staj için 1 doz yaptırmıştım 3 ay önce. 2. Doz için 1 ay sonra gel dediler ama yoğunluk vs olduğu için aklımdan tamamen çıktı.tek doz dediğin toplamda tek doz mu? yoksa hatırlatma veya pekiştirme dozları tek oluyor
normalde üç doz yapılır. tek dozdan bir medet ummak yanlış olurHocam 1.doz işte. Staj için 1 doz yaptırmıştım 3 ay önce. 2. Doz için 1 ay sonra gel dediler ama yoğunluk vs olduğu için aklımdan tamamen çıktı.
gidip aşı ol bence. aşı olma zamanı geçmiş olsa bile aşı takvimine tekrar başlamak gerekmiyor ama istersen sen yine de doktora bir danışHocam 1.doz işte. Staj için 1 doz yaptırmıştım 3 ay önce. 2. Doz için 1 ay sonra gel dediler ama yoğunluk vs olduğu için aklımdan tamamen çıktı.