Arama sonuçları: *

1. AGUMBA

İlk defa kredi karti alacagim

Garanti bonus ve yapıkredi world card kullanıyorum. World card daha fazla peşin fiyatına taksit sunuyor ama bonus ta çok güzel bonus puan veriyor. Hali hazırda garanti hesabın varsa bonus kart alabilirsin. Kendini bilen bir insandan eğer kredi kartı büyük kolaylık ama kendini biliyorsan 😂
  2. AGUMBA

Ziraat Hesabı hakkında

Hesap numaranı sorarlarsa kartın üstündekini söylemen gerekir O da elinde olmadığı için söyleyemezsin 1722691651 Bu arada hesap değil kart numarasını sorarlar O da zaten senin elinde yok
  3. AGUMBA

Ziraat Hesabı hakkında

Yalan olmasın tam hatırlamıyorum. TC ile olabilir
  4. AGUMBA

Ziraat Hesabı hakkında

Yaptırabilirsin sıkıntı olmaz
  5. AGUMBA

Ziraat Hesabı hakkında

Siz şubeye gidin hem size kartınızı da verirler hemen
  6. AGUMBA

Ziraat Hesabı hakkında

Kardeşim Ben geçen gün KPSS ücreti yatırmak için Ziraat mobil'i indirdim Ben de aynı senin gibi askerlik zamanında açtırmıştım hesabı. Mobil uygulamaya giriş yapamadım müşteri hizmetlerini aradım şubeye gitmeniz lazım dediler ama öyle bir şey yok Android telefondan Ziraat mobil'e indirip oradan...
  7. AGUMBA

1 nisan’ dan itibaren kredi kartına taksit sınırı

Yazından da anlaşılacağı üzere asıl sorun insanların harcama yapması değil asıl sorun sistemden paranın çıkıyor ama geri girmiyor olması. Ülkenin bütün yükü halkın sırtına yüklenen vergiler ile taşınmaya çalışılıyor burda sorun bikaç milyon insanın internet üzerinden yaptığı 3 kuruşluk...
  8. AGUMBA

Enflasyonu düşürmek halkın işi mi hükümetin işi mi? Döviz sence halk harcams yaptığı için mi bu halde yoksa ülke katma değer üretmediği için mi bu halde? İnsanlar bir şeyler satın aldığı için (keyfi veya zaruri) enflasyonun arttığına olan inancın muazzam bir bakış açısı. Hadi diyelim ki senin...
  9. AGUMBA

Ya bizden ne istiyorlar ben anlamış değilim bu ülkede gerçekten öyle bir yıpratma politikası uygulanıyor ki vatandaşa karşı inanılır gibi değil... Aç bırakarak, fakirleştirilerek, zor duruma sokularak insanların ümidini kırmaya çalışıyorlar. Dualarımda da diyorum eğer benim hakkımı bile isteye...
  10. AGUMBA

Ekstre taksitlendirme hk.

Ooooo geleceğin kredi kartı patlatıcıları burda hasbihal mi yapıyor fnahahashjdsn
Top Bottom