Ben küçük şehirde yaşıyorum ve asgari ücret alıyorum diğer büyük şehirlerde yaşayanları bilmiyorum o zengin tayfayıda bilmiyorum ama ben bu maaş ile geçinemiyor ailemi geçindiremiyorum ailemden(anne baba) yeri geliyor destek alıyorum yeri geliyor bilgisayarımı satıyorum veya bilgisayarımın parçalarını zamanla bin bir emekle aldığım elektronik eşyaları insanlar nasıl yetiştiriyor anlamıyorumherkes sus pus... iyi kredi kartlarımıza da sınır gelsin...!!
Taksitler kalkacakmı diyorsunuz tam anlayamadım böyle bir şey olması mümkün değil kimse 20 binliralık bir sisteme tekte o parayı veremez firmalar batar ekonomi çökerMerhaba arkadaşlar 1 nisandan sonra kredi kartlarına ciddi sınırlama gelecek diyorlar aydınlatabilir misin bu neyi neleri kapsıyor
Hayatın ateş pahası olduğu şu dönemde kredi kartları taksitleri olmadan işimiz zor
Bende tam bilgi sahibi değilimTaksitler kalkacakmı diyorsunuz tam anlayamadım böyle bir şey olması mümkün değil kimse 20 binliralık bir sisteme tekte o parayı veremez firmalar batar ekonomi çöker
bu dediğiniz durum söz konusu olursa maximum 1 hafta içerisinde alışverişler en azından büyük hazır sistem alışverişleri parça alışverişleri vb alımlar durma noktasına gelecektir ve itopya vatan mediamarkt gaming gen incehesap vb direk çökeceklerdir o yüzden mümkün değilBende tam bilgi sahibi değilim
Bugün bana paraplus’tan böyle bir bildirim geldi ve araştırdım internette biraz ama net bir bilgi edinemedim ancak ağır yaptırımlar gelecek yönünde şuan ki görüntü
Bana da mümkün gelmedi dediğiniz gibi bu birçok alanı sektörü olumsuz etkiler bakalım 1 nisandan sonra göreceğizbu dediğiniz durum söz konusu olursa maximum 1 hafta içerisinde alışverişler en azından büyük hazır sistem alışverişleri parça alışverişleri vb alımlar durma noktasına gelecektir ve itopya vatan mediamarkt gaming gen incehesap vb direk çökeceklerdir o yüzden mümkün değil
Eğitim,sağlık ve kamu ödemeleri hariç taksitleri kaldırmaya başladılar. Yaza doğru tüm bankalarda yavaş yavaş hepsi kalkar.Bana da mümkün gelmedi dediğiniz gibi bu birçok alanı sektörü olumsuz etkiler bakalım 1 nisandan sonra göreceğiz