Arama sonuçları: *

1. A

Kredi Kartı Vermiyorlar

bu olayı anlamıyorum asla annem çalışırken de çalışmazken de hiçbir türlü kart alamadı ben üniden mezun olduğumda keyfe keder 50 bin limit aldım ziraat bankkart gençten.
  2. A

Hepsiburadada 3 ay ertelemeli ürün alınca karttan ne zaman çekiliyor

Reis ne dedin anlamadim ama 3 ay ertelemeli olunca para karttan kesiliyor 3 ay sonra odemeye basliyosun
  3. A

Kredi Kartı Almak İstiyorum

iptal edersen bir daha bulamazsın öyle nimeti
  4. A

bol keseden dağıtıyorlar mis gibi 4 bankada kredi kartı almayı denedim hiçbiri vermedi ziraat uçuruyor beni. yarın limitimi bi 20-30k yapmayı deneyeceğim
  5. A

öğrenci olmama rağmen ziraatten 8.5k limitli kart almıştım gelirim de yoktu ziraat bankkart genç almayı dene belki şansın yaver gider
  6. A

Nays hesaplarınıza 100 tl hediye para yüklenmiş mi?

anketi bana da çıkmıştı ama kapattım anketi tekrar nasıl ankete gidicem öyle bi şansım var mı
  7. A

Nays Amazon %15 Cashback ürün kısıtı var mı

ürün kısıtı yok cashback kısıtı var %15 oranda maksimum 200 liraya kadar indirim yapıyor
  8. A

Starjer maas kartı hakkında yardım

Genelde staj yaptığın yer bankayı söyler ama söylemediyse qnb finansbank kullanabilirsin. 6 yıl oldu kullanıyorum memnunum bir sıkıntısını görmedim
  9. A

Nays Gerçek Müşteri Olma

İş bankasına kaydolmasına gerek yok ben direkt kimliğimi onayladım hesabımı oluştururken. Şu an limitim falan yok istediğim tutarda harcama yapabiliyorum. Kimliğini onaylayıp müşteri temsilcisiyle görüşürse sorun çözülür
  10. A

Sırbistandan türkiyeye nasıl para gönderilir?

Kripto olarak gönderebilir ordan sen tekrar cash e çevirip hesabına çekebilirsin
Top Bottom