Arama sonuçları: *

1. ArdaM

16 Yaşında Banka Kartı Çıkarmak İçin Şubeye Gitmek Şart Mı?

Veli gerektiğinin farkındayım, onu belirtmeyi unutmuşum😊 Online veya şubeden ama ben orada bulunmadan benim adıma hesap açılabilir mi merak ettim
  2. ArdaM

16 Yaşında Banka Kartı Çıkarmak İçin Şubeye Gitmek Şart Mı?

Merhaba, 16 yaşındayım ve bir banka kartı çıkarmak istiyorum ancak bankalar hafta içi ve saat 17.00'a kadar açık. Benim de okulum tam o saatte bittiği için şubeye gitmem zor. Okuldan izin alıp 1-2 ders erken çıkmam gerekecek bu yüzden uğraşmak istemiyorum. Reşit olmayanların kart çıkarmak için...
  3. ArdaM

İninal dan paparaya geçmelimiyim?

Kargo değil kurye getiriyor. İletişim bilgileri de oluyor adam seni arıyor zaten. Bazen işi varsa rica ediyor markete bıraksam olur mu falan diyor evde olmazsan konuşursun başka zaman alırsın
  4. ArdaM

PTT 1500TL FAZLA PARA VERDİ

Ben olsam çeker harcarım aga
  5. ArdaM

papara güvenilir mi??

Sonuçta alışveriş yaptığın bir kart. TC istemesi normal değil mi 🤣 milyonlarca kullanıcısı var, kendim de kullanıyorum. Güvenebilirsin.
  6. ArdaM

csgocases.com adlı siteye nasıl bakiye yükleyebilirim

Yapma. Provably Fair yok sitede. İlla açacağım diyorsan; Daddyskins, Datdrop, Hellcase gibi drop oranlarını veren, güvenilir sitelerden açmalısın. 1618298533 Çok pardon, konunun tamamını okumamışım. İtem kazandıysan muhtemelen sorun çıkmaz. Ama nasıl para yükleyeceğini bilmiyorum.
  7. ArdaM

TC Kimlik No. istemeyen sanal kart önerisi

TC'n ile hiçbir şey yapamazlar ki, neden vermek istemiyorsun? :D
  8. ArdaM

ATM parayı yuttu sonuç olumsuz

Geçen gün de benim 2 tane 5 liramı kabul etmeyip yırtıp geri verdi :|
Top Bottom