Arama sonuçları: *

1. Azexxes

Papara alternatifi kart onerisi

paparanın var olan şeyleri + daha çoğu var. Hesabını onaylı yapman için sanırım müşteri hizmetleri ile ufak bi canlı görişme yapman gerekiyordu
  2. Azexxes

Papara alternatifi kart onerisi

direk nays derim. Nays kullanmaya başladım başlayalı papara kullanmaz oldum çok daha iyi
  3. Azexxes

Is Bankası yatırım Hesabıma bloke koymuş

Hayir is bankasini asiri kullandigimdan degil midastan islem yapiyorum cogu zaman onda olmayan hisselere is bankasindan katiliyorum. 1000 tl civari paraya bloke koyuyor sonra kafasina gore benden ücreti kesiyor. Islem gecmisinde de göremiyorum kestigi ücreti sacmalik
  4. Azexxes

Is Bankası yatırım Hesabıma bloke koymuş

Is bankasından halka arza katilmak için bilgisayari actigimda hata verdi 18.77 tl bloke tutarini ödemeniz lazim diye dedim ne alaka neye göre bloke koymuş. O sırada yatirim hesabima para aktarmistim hisse senedi almak icin onun içerisinden bu tutarı otomatik kesti. Neyse müşteri hizmetlerini...
  5. Azexxes

Papara Hesabına Para Gelmiyor

müşteri hizmetleriyle görüşmeyi denedin mi ? hesabın onaylı mı arkadaşın farklı banka aracılığıyla mı para gönderdi yoksa papara üzerinden mi? Eğer farklı bankaysa açıklamaya senin papara numaranı yazması lazım vs vs. sorununu düzgünce yazmamışsın ki insanlar yardımcı olsun . yarım yamalak konu...
  6. Azexxes

Hangi bankadan nasıl ücretsiz para yatırabilirim

Ziraat kartima ziraatle yatirirken de para istiyor anlamadığım şekilde. Önceden istemiyordu keza halkbank da öyle deprem bölgesindeyim ondan kaynakli mi diye düşünmüyor degilim
  7. Azexxes

Hangi bankadan nasıl ücretsiz para yatırabilirim

1 ay öncesine kadar bankalar para yatırırken ücret kesmiyordu fakat şuan bayağı yüksek meblalar kesiyor. Atmden hesabıma para yatıracagim fakat benden yaklaşık 100tl civari ücret kesiyorlar. Qnb denizbank halkbank ziraat bankasını denedim hepsinde aynı. Ziraat , paraf , papara , ininal kartlarim...
  8. Azexxes

Papara Steam’den Oyun aldım Papara Karta Yeni Aboneliğiniz var yazısı çıktı

Abonelikleri kapatip acmak aylik duzebli ucret kesen yerler icin kullanisli onun disinda steamde acip kapatmaniz birseyi degistirmez. Kapaliyken kartinizdan ücret alinmaz o kadar
  9. Azexxes

OEM Key Alırken Dolandırıldım mı?

Eger para iadesi yaparlarsa daha almam cmd den yaparim yinede tavsiyen için teşekkürler
  10. Azexxes

Daha henüz bir şey yazmadılar sabah görecem onları ben. Eğer para iadem gelmezse şikayet vara felan yazarım
  11. Azexxes

Yaptık bir hata birdaha yapmam zaten
  12. Azexxes

Valla basima bu olay geldikten sonra laptop kafayi yedi. Home dan enterprise oldu kendi kendine. Takilip donmaya basladi bende formatladim gider kendim cmdden aktif ederim en azından kafam rahat olru
  13. Azexxes

20 1629325686 o bu değil üstüne üstlük doladırıldığım yetmezmiş gibi beni sürekli +18 sitelerden arıyorlar mesaj atıyolar. 100 kere aramışlardır en az . adam fake hesap açıp herkese numaramı dağıtıyomuş . sordum birine. napacağımı da bilmiyorum
  14. Azexxes

bilmiyorum ki rehber yapmıştı biri forumda 180 gün sonra yeniden yapman gerekiyor diyodu 1629305981 20 çok değil ama ilk kez dolandırıldım daha da almam kendim cmd den yaparım 1629306021 malım napim
  15. Azexxes

ya adama diyoruym bende biliyorum cmd üzerinden yapmayı daha böyle oluyor diyor. tam bir ... evladı çıktı. ben bunları biryere şiaket edebilir miyim. bankatı arasam bu işlemi ben yapmadım deyip paramkı geri alanbilir miyim
  16. Azexxes

daha yeni şu site üzerinden win 10 home key aldım https://www.golisans.com/ . adam bana 2 key gönderdi 2 si de çalışmadı dedim düzgün key atın. bana any desk inidirin halledelim dedi. neyse indirdim. adam bilgisayara bağlandı bana cmd üzerinden aktif ediyor. dedim cmd üzerinden istesem zaten...
  17. Azexxes

Papara Black Kart Başvurusunda Visa Card Mı Master Card Olarak Mı Geliyor

O değişiyor şansına hangisi gelirse. Bende mastercard var kardeşimde visa mesela
  18. Azexxes

ATM EKSİK PARA YATIRDI

Benzer durum benim de basima geldi. Fakat daha dusuk miktardi benimki karta direk para yatmadi. Musteri hizmetlerini arayip konustum. Bize banka numarasini hani hangi atmden yatirdiysaniz ekranin sol altinda biyerde yaziyor numara onu mail olarak atin hallederiz dediler 3 gun içinde geri geldi param
  19. Azexxes

ATM EKSİK PARA YATIRDI

300 tl yapmiyor hocam 1000 tl uzeri %2 komisyon aliyor oda 3900 un %2 si =78 tl yapar
  20. Azexxes

ATM EKSİK PARA YATIRDI

Normalde 1000 tl uzerine %2 komisyon aliyor oda 78 tl yapar papara müşteri hizmetlerini arayip konusun isterseniz
Top Bottom