Neler Yeni

Hangi bankadan nasıl ücretsiz para yatırabilirim

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
1 ay öncesine kadar bankalar para yatırırken ücret kesmiyordu fakat şuan bayağı yüksek meblalar kesiyor. Atmden hesabıma para yatıracagim fakat benden yaklaşık 100tl civari ücret kesiyorlar. Qnb denizbank halkbank ziraat bankasını denedim hepsinde aynı. Ziraat , paraf , papara , ininal kartlarim var. Nays ve denizbank hesabim da var. Nasil ücretsiz para yatırabilirim yardımci olursaniz sevinirim. Qr kodla denemedim ondan ücret kesiyor mu bilmiyorum

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,963
İsim
Orkun
1 ay öncesine kadar bankalar para yatırırken ücret kesmiyordu fakat şuan bayağı yüksek meblalar kesiyor. Atmden hesabıma para yatıracagim fakat benden yaklaşık 100tl civari ücret kesiyorlar. Qnb denizbank halkbank ziraat bankasını denedim hepsinde aynı. Ziraat , paraf , papara , ininal kartlarim var. Nays ve denizbank hesabim da var. Nasil ücretsiz para yatırabilirim yardımci olursaniz sevinirim. Qr kodla denemedim ondan ücret kesiyor mu bilmiyorum
Para kesmemesi gerekiyor kendi bankanız dan para yatırırken. Bir yanlışlık olmalı

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Para kesmemesi gerekiyor kendi bankanız dan para yatırırken. Bir yanlışlık olmalı
Ziraat kartima ziraatle yatirirken de para istiyor anlamadığım şekilde. Önceden istemiyordu keza halkbank da öyle deprem bölgesindeyim ondan kaynakli mi diye düşünmüyor degilim

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,963
İsim
Orkun
Ziraat kartima ziraatle yatirirken de para istiyor anlamadığım şekilde. Önceden istemiyordu keza halkbank da öyle deprem bölgesindeyim ondan kaynakli mi diye düşünmüyor degilim
O konuda bir bilgim yok ama kartınızın ait olduğu banka atmsinden yatırma işleminde para kesmemesi gerek. Başka banka atmlerinden yatırırken kesebilir. Bankayı mesai saatlerinde arayıp bence bir sorun

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Değil hocam bende deprem bölgesindeyim işbankası kartımla ve qr kodla para yatırdım işbankası atmsinden ücret kesmedi

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN

bankanı ara sor. atmden para yatırırken veya çekerken para kesmemesi lazım

Top Bottom