Arama sonuçları: *

1. BERKANY

🔥🔥NAYS FİZİKSEL KART ÇIKMIŞ!!🔥🔥

o zaman herkes burdayken ben bir soru sorayım. Ben nays hesabının şifresini unuttum telefonda NFC yok ne kadar uğraşırsam uğraşayım şifreyi değiştiremedim aynı durumda olan olduysa ne yol izledi acaba.
  2. BERKANY

hadi kart alırken tcmi verdim bir şey olurmu

yine bir sorun olmaz. Çok takılma T.C kimlik artık eskisi kadar önemli değil.
  3. BERKANY

Yok dostum bir sıkıntı olmaz nerdeyse butün heryerde otobüs bileti dahi alırken TC giriyorsun cok takılma
  4. BERKANY

Artık nerdeyse Tuvalete girerken TC istiyorlar kral çokta takılma :)
  5. BERKANY

300-400 TL karlı bir iş

Ytd ama katılıyorum.Eger aciliyeti yoksa esit halka arzlara gir 1 hafta aciklanmasi desek 1 haftada tavan bozsa tamamdir
  6. BERKANY

Kredi erken kapatılırsa kalan faiz düşer mi?

Bende faiz azalır diye biliyorum.Erken odenirse
  7. BERKANY

taksitlendirme hakkında

Alamıyorsun diye biliyorum. Yani hiç denemedim ama %90 alamazsın muhtemelen.
  8. BERKANY

taksitlendirme hakkında

Söyle oluyor. 8K diyelim 4 taksit yaptın. 8K yi alıyor sonra 1-2 gün sonra 6 k geri yatıyor hesabına . İlk aldığında kesiyor yani. İnşallah anlatabilmişimdir.
  9. BERKANY

kartımda 4000 tl var. 6000 tllik ürüne taksit yapmak istiyorum

Özetle ben anladim sana açıklayım ne ürün alirsan al kartında o kdr limit olmak zorundadır.6000 limitin yoksa alamazsin taksit bile olsa sen aldığın an krediden o para kesiliyor ve sen taksit taksit o kesintiyi toparliyorsun.umarim anlamışsındır
  10. BERKANY

Kredi Kartı Limit Artırımı

limiti arttırman gerekiyor. Mesela kartın limiti 10bin diyelim alacağın bilgisayar 15bin ise senin 15 bin yapman gerekiyor. Üstelik 15 bini harcarsan karttan harcma daha yapamazsın evin aileinin de kartı kullanma olasılığı sebebiyle kasanın 3-5 bin üstünde bir limit arttırımına gitmen dha iyi...
  11. BERKANY

En iyi banka hangisi? (Çözüldü)

ziraatta banka limiti arttiliyor ancak yanlış anlama da calismayan bireylerde bunu kontrollu tutuyor olabilirler sen bir süre ziraattan alisveris yaparsan kartla o zaman bir şansın olabilir,normalde kredi kullanmam düğün hazirliklarinda kullandim 5k limit vardi adamlar 20k ya çıkardı.Ama...
Top Bottom