O 10k yı arttırabilirsiniz. Enpara kullanıyorum limit 10k diye pc anlamamıştım sonra Mh ile konuşunca 20 30 40 diye arttırabildim.e ticaret limiti var maksimum 10.000 TL oluyor şubeye gittim dilekçe falan yazıldı ama yüksek ihtimalle olmaz dediler başka banka var ise limiti yüksek onda hesap açarım
Akbank pişmanlıktır.Hiç bilgim yok ama Akbank'a karşı öylesine bir sıcaklığım var.
30k kredi kartı limiti kolay kolay çoğu banka vermez hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
En iyi banka bence Enpara. YapıKredi
Arkadaşlar kredi kartı değil banka kartı diyorumLimit kişiye göre belirleniyor Yapıkredinin esnek hesap olarak kullanabildiğin para oluyor banka kartında bana en yüksek yapıkredi vermişti
sanal karta 100k bile limit koyabiliyorumArkadaşlar kredi kartı değil banka kartı diyorum
Çoğu arkadaş konuyu yanlış anladı o zaten sorunu çözdüm benim demek istediğim kredi kartı değildi banka kartıydı o kartta belirli bir e. ticaret limiti vardı banka az önce aradı sanal kart oluşturup alabileceğimi söyledi şu an sorunum çözüldü yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim.
Şaka mısın dostum? 18 yaşındasın bi gelirin yok 30k limit istiyorsun. Banka sana neden güvensin de 30k limit versin???Benim aradığım kriter şu banka kartı limiti en kötü 30k olması ve ben böyle indirim kovalayan birisiyim 10k limit inanın yetmiyor yüksek mi bari akbank ve 2 tane banka hesabı sorun çıkarır mı
ya dostum sen neden konuyu okumadan boş yapıyorsun ki kredi kartı limiti mi istiyorum çözdüm konuyu zaten asıl sen mi şakasın BANKA KARTINDAN bahsediyorum kredi değil kredi değil!Şaka mısın dostum? 18 yaşındasın bi gelirin yok 30k limit istiyorsun. Banka sana neden güvensin de 30k limit versin???
Bendede öyle güzel banka bence.Hiç bilgim yok ama Akbank'a karşı öylesine bir sıcaklığım var.
Herkesde 10k limit varmış bunun önüne geçmek için sanal kart diye bir şey oluşturmuşlar online bankacılıktan sanal kart oluşturup istediğin kadar limit koyabiliyorsun bazı arkadaşlar kredikartı dediğimi sanmışziraatta banka limiti arttiliyor ancak yanlış anlama da calismayan bireylerde bunu kontrollu tutuyor olabilirler sen bir süre ziraattan alisveris yaparsan kartla o zaman bir şansın olabilir,normalde kredi kullanmam düğün hazirliklarinda kullandim 5k limit vardi adamlar 20k ya çıkardı.Ama memnunum ziraattan,
1, benim yazdığımda senin mesajın yoktu 2, burda boş yapan sensin git bankalara sorya dostum sen neden konuyu okumadan boş yapıyorsun ki kredi kartı limiti mi istiyorum çözdüm konuyu zaten asıl sen mi şakasın BANKA KARTINDAN bahsediyorum kredi değil kredi değil!
sana mı sorcam kime soracağımı konuyu okumadan gelmiş şaka mısın diyorsun?1, benim yazdığımda senin mesajın yoktu 2, burda boş yapan sensin git bankalara sor
düzgün oku bir dahaki sefere yanlış okusan bile dalga geçer gibi yanıt verme1, benim yazdığımda senin mesajın yoktu 2, burda boş yapan sensin git bankalara sor
orda banka kartı yazmıyordu (yazıyordu ben görmedim diyelim) ve dalga geçip geçmeyeceğimi sana mı soracam üstelik dalga geçtiğimi de düşünmüyorumsana mı sorcam kime soracağımı konuyu okumadan gelmiş şaka mısın diyorsun?
düzgün oku bir dahaki sefere yanlış okusan bile dalga geçer gibi yanıt verme